Tellus Innovation Arena

Tellus on yliopiston olohuone Linnanmaan kampuksen sydämessä, joka on luotu yhdessä työskentelemistä, inspiroitumista sekä uusien asioiden ideoimista varten. Telluksessa voit kohdata uusia ihmisiä, laajentaa verkostojasi, saada työkokemusta sekä oppia taitoja, joita tarvitset tulevaisuudessasi. Sen lisäksi, että tarjoamme aktiviteetteja jotka auttavat sinua löytämään oman polkusi, tarjoamme myös uudistetut tilat opiskeluun, työskentelyyn, tapahtumien järjestämiseen ja ihmisten tapaamiseen. Tellukseen ovat tervetulleita kaikki, ja tilamme sekä työkalumme ovat vapaasti jokaisen käytettävissä. Sinun tarvitsee vain astua sisään Tellukseen avoimin mielin.

Tervetuloa Tellukseen!

19.9.2016

Tellus Innovation Arena tilat

Erilaisia tiloja jokaiseen tarpeeseen.

17.5.2018

Palvelut

Tarjoamme sinulle tarvittavat työkalut uuden luomiseen ja itsesi kehittämiseen.
8.5.2017

Ohjelmat

Mene pidemmälle tekemällä yhdessä. Löydä monialaisesti opiskelijoita, yrityksiä sekä tutkijoita, joiden kanssa luoda uutta.
17.3.2017

Aukioloajat ja varaukset

Tilamme ovat avoinna ma-pe 7-21 sekä lauantaisin 8-18. Kampuskortin lunastaneille tilamme ovat avoinna 24/7.

17.3.2017

Ota yhteyttä

Haluatko kuulla lisää Telluksesta? Onko sinulla meille palautetta? Onko mielessäsi ideoita tai kysymyksiä? Ota meihin yhteyttä!

17.3.2017

Café Tellus

Korkealaatuiset kahvit sekä purtavat saavat varmasti jokaisen tuntemaan olonsa kotoisaksi!

14.3.2018

UniOulu Globe

UniOulu Globe tiivistää visuaaliseen muotoon kaiken, mitä haluat tietää vaihto-ohjelmista, partneriyliopistoista ja muusta yliopistomme kansainvälisestä toiminnasta.