Tiedepuutarha

Oulun yliopiston kasvitieteellisen puutarhan yhteydessä sijaitsevassa Tiedepuutarhassa kohtaavat tiede, kestävä kehitys, vihreät yritykset ja vierailijat. Tiedenäyttelyssä esitellään Oulun yliopiston tutkimusta eri aloilta ja virtuaalinen showroom esittelee vähähiilisiä yrityksiä Pohjois-Pohjanmaan alueelta. Tiedepuutarhan tiloja voi myös vuokrata erilaisille tapaamisille, työpajoille ja tapahtumille.

Tilat ovat maksuttomia yliopiston henkilökunnalle ja opiskelijoille, muille käyttäjille tilat ovat maksullisia.
Näyttelytila

Tiedenäyttely ja tiloja tapahtumille

Tiedenäyttelyssä voit tutustua Oulun yliopiston tutkimukseen kosketusnäyttöjen avulla. Esillä on yhtä aikaa 9-12 eri tutkimusprojektia ja niihin liittyvää näyttelymateriaalia. Näyttelytilassa on myös mahdollista tutustua Pohjois-Pohjanmaan alueen vähähiilisiin yrityksiin virtuaalisessa showroomissa. Tila soveltuu mainiosti isompienkin tilaisuuksien järjestämiseen, ja istumapaikkoja on mahdollista saada 60 hengelle. 

Tilavaraukset ja tiedustelut

Tiloja voi varata sähköpostitse osoitteesta tiedepuutarha[at]oulu.fi.  Tutustuthan ensin tiloihin ja niiden varaustilanteeseen alta.  Opastetut kierrokset kasvitieteellisen puutarhan kasvihuoneisiin tulee varata erikseen. 

 

Sinua voisi kiinnostaa myös