Hakeminen tuntiopettajaksi

Tällä sivulla haetaan tuntiopettajan tehtäviin maantieteen laitokselle.

Tuntiopettajia tarvitaan vuosittain 5-8 henkilöä eri mittaisiin opetustehtäviin eri opintojaksoilla.

Valinnan tuntiopettajaksi tekee laitoksen johtaja erikoistumisalan professorin tai opintojakson vastuuopettajan esityksestä. Valinnassa painotetaan jatko-opiskelijoita ja opintojen loppuvaiheen (FM-vaiheen) opiskelijoita.

Opetustehtävien kesto vaihtelee opintojaksoittain. Tehtävästä maksettava korvaus määräytyy Oulun yliopiston käyttämien palkkataulukoiden mukaan.

Hakuaikataulu on jatkuva, mutta huomaathan, että hakemus on tehtävä 1-2 kk ennen opintojakson alkua. Näin kaikki hallinnolliset asiat saadaan hoidettua hyvissä ajoin ennen opetusta. (Esim. GIS-perusteet ja kartografia -opintojaksoa koskeva hakeminen on tehtävä ennen marraskuun alkua, opetus on tammikuun alussa.)

Hakeminen (ilmoittautuminen)

Tuntipettajaksi haetaan (ilmoittaudutaan) oheisella lomakkeella. Täytä kaikki kohdat ja lopuksi paina "submit".

Hakutiedot toimitetaan alan professoreille ja laitoksen johtajan tietoon. Tehdyistä tuntiopettajavalinnoista tiedotetaan tehtävään valittuja erikseen.

Viimeksi päivitetty: 7.3.2017