Tietohallintopalvelut vastaa yliopiston IT-palveluista

Tietohallintopalvelut vastaa Oulun yliopiston yhteisessä käytössä olevista tietotekniikkaresursseista ja tuottaa it-palveluja tutkimusta, opetusta, opiskelua, hallintoa ja eri sidosryhmiä varten.

Tietohallintopalvelut toimii yliopistolaajuisten alan sopimusten ja hankintojen koordinoijana sekä toimintatapojen suunnittelijana ja kehittäjänä.

Asiakkaita ovat kaikki mikrotietokoneita, keskitettyjä ja/tai yleiskäyttöisiä tietokoneresursseja ja -ohjelmistoja käyttävät henkilöt: opiskelijat, opettajat, tutkijat, henkilökunta, yksiköt ja vierailijat.

27.2.2012

Opintojen alkaessa tarvitset käyttäjätunnuksen

Tärkeä ohje uudelle opiskelijalle: näin aktivoit yliopiston käyttäjätunnuksen ja sähköpostin

22.9.2016

Itsepalvelut ja tunnistautuminen

Itsepalveluna voit mm. tarkistaa oman käyttäjätunnuksesi tilan ja asettaa sille salasanan. Voit myös asettaa matkapuhelinnumerosi VPN-palvelua varten. Tarvitset tunnistautumista varten pankin verkkopalvelutunnukset, joihin on liitetty suomalainen henkilötunnuksesi.
29.4.2013

Office 365 Education

Ulkoinen palvelu, jonka jokainen voi halutessaan aktivoida käyttöönsä. O365 sisältää mm. opiskelijan sähköpostipalvelun. Opiskelijoille ja henkilökunnalle on erilainen sisältö ja eri kirjautumisosoite.
28.10.2014

Office 365 ProPlus

Oppilaitosten Microsoft-sopimuksiin sisältyy maksuton Office-paketti (Office 365 ProPlus) niille opiskelijoille ja henkilökuntaan kuuluville, jotka ovat aktivoineet käyttöönsä O365-palvelun.

Uutiset:

15.9.2017 Uutinen

Neuvonta muuttaa

5.9.2017 Uutinen

Palvelut tutuksi