Tietohallintopalvelut Sinua varten

Oletpa opiskelija, opettaja, tutkija, henkilökunnan jäsen tai vierailija, olemme palveluksessasi! Tuotamme Oulun yliopiston IT-palveluita ja kehitämme niitä sinua varten yhteistyössä yliopiston muiden yksiköiden ja sidosryhmien kanssa.

Yliopistolaisena sinulla on mahdollisuus hyödyntää yhteiskäyttöisiä tietokoneita ja niiden tietoliikenneyhteyksiä. Myös kampusalueiden langattomat verkot, turvatulostus ja neuvontapalvelumme ovat käytettävissäsi.

27.2.2012

Opintojen alkaessa tarvitset käyttäjätunnuksen

Tärkeä ohje uudelle opiskelijalle: näin aktivoit yliopiston käyttäjätunnuksen ja sähköpostin

22.9.2016

Itsepalvelut ja tunnistautuminen

Varmistamalla henkilöllisyytesi Suomi.fi-tunnistuspalvelussa voit asettaa tunnuksellesi salasanan, voit tarkastella tunnuksesi tilaa esim. kirjautumisongelmatilanteessa tai ottaa käyttöön yliopiston VPN-palvelut.

29.4.2013

Office 365 Education

O365-palvelu on opiskelijan ja henkilökunnan sähköpostipalvelu. Samalla se mahdollistaa monipuolisten pilvityökalujen käytön. Palvelun kirjautumistunnus on erilainen opiskelijoilla ja henkilökunnalla.

28.10.2014

Office 365 ProPlus

Oppilaitosten Microsoft-sopimuksiin sisältyy maksuton Office-paketti (Office 365 ProPlus) niille opiskelijoille ja henkilökuntaan kuuluville, jotka ovat aktivoineet käyttöönsä O365-palvelun.