Tervetuloa Oulun yliopiston kampuksille

Oulun yliopiston kahdeksan tiedekuntaa ja erikoistuneet tutkimusyksiköt sijoittuvat kahdelle kampukselle. Linnanmaan pääkampus sijaitsee noin viisi kilometriä pohjoiseen Oulun keskustasta. Kontinkankaan hyvinvointikampus sijaitsee Oulun yliopistollisen sairaalan yhteydessä.

Kaksi aktiivista kampusta

Linnanmaan pääkampuksella toimivat humanistinen, luonnontieteellinen, kasvatustieteiden ja psykologian, teknillinen ja tieto- ja sähkötekniikan tiedekunta sekä Oulun yliopiston kauppakorkeakoulu. Värikkäästä arkkitehtuuristaan tunnetun kampuksen suurimmat luentosalit ja ravintolat sijoittuvat rakennusta halkovan sisäkatu Väylän varrelle.

Linnanmaan kampuksella toimii myös Oulun ammattikorkeakoulu.

Kontinkankaan hyvinvointikampuksen muodostavat lääketieteellinen sekä biokemian ja molekyylilääketieteen tiedekunta ja Oulun yliopistosairaala.

Löydä meille

Kampuksillemme pääset helposti pyöräillen, julkisella liikenteellä tai omalla autolla. Kannustamme henkilökuntaa ja opiskelijoita pyöräilyyn lisäämällä pukuhuonetiloja ja parantamalla pyöräparkkien varustetasoa.

Paikanna itsesi sovelluksella

Oulu Campus Navigator -mobiilisovelluksen avulla voit paikantaa itsesi kampuksilla ja löydät helposti oikeat tilat ja reittisi niihin. Sovellus toimii molemmilla kampuksillamme. Voit ladata sen puhelimeesi sovelluskaupasta.

Sinua voisi kiinnostaa myös