Etusivu

Hakulomake

Office 365 for Education

Opiskelijasähköposti on osa Office 365 -palvelua

Yliopiston opiskelijoille tarjoama sähköpostipalvelu on Office 365 for Education -palvelu (O365). Se tarjoaa opiskelijoille Outlook-sähköpostin lisäksi maksuttomana pilvipalveluna mm. Office Web Apps -sovellukset (Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Lync), kalenterin sekä SkyDrive Pron. Syksystä 2014 lähtien palvelun käyttäjät voivat asentaa maksutta Office-paketin useammalle työasemalleen ja mobiililaitteelleen. Lue aiheesta kertova uutinen tästä.

O365-palvelu on jokaisen Oulun yliopiston opiskelijan käytettävissä, mutta käyttöönotto vaatii opiskelijan omaa aktiivisuutta. Käyttöehtojen hyväksymisestä ja muista käyttöönottoon liittyvistä toimista kerrotaan kohdassa "Toimenpiteet".
 

Muutokset pähkinänkuoressa

Tietohallinnon Paju-palvelimen sähköpostipalvelu on lakkautettu 31.10.2013 O365-palvelun käyttöönoton myötä. Muutokset pähkinänkuoressa -sivulle on koottu lyhyesti, miten muutokset siirtymävaiheessa vaikuttivat esim. opiskelijoiden sähköpostiosoitteisiin.
 

Toimenpiteet

1) TUTUSTU OFFICE 365 FOR EDUCATION -PALVELUN KÄYTTÖEHTOIHIN

Tutustu Microsoft Ltd:n käyttöehtoihin. Käytä yliopiston käyttäjätunnusta (paju/koivu) lukeaksesi myös yliopiston tarjoaman Office 365 -verkkopalvelun käyttöehdot.

a) Otat palvelun käyttöösi -> Toimi näin
b) Et ota palvelua käyttöösi -> Toimi näin

 

2) OTA POSTISI TALTEEN YLIOPISTON PALVELIMELTA

Pajun sähköpostipalvelu on loppunut 31.10.2013. Tällöin Pajun Webmail ja Pine ovat poistuneet käytöstä. Mikäli et vielä ole kopioinut tarvitsemiasi vanhoja posteja talteen, ota yhteys Neuvontaan.

-> Siirry sivulle: Pajun sähköpostien siirto (HUOM. postien siirtomahdollisuus ei ole enää avoinna, asiaa voi tiedustella Neuvonnasta.)
 

Kysymyksiä, ongelmia?

Mikäli tunnin päästä käyttöönotosta et pääse kirjautumaan O365-palveluun, varmista, että kirjoitat käyttäjänimesi oikein. Muistathan, että muilla sähköpostiosoitteilla ei voi kirjautua palveluun.

Olemme keränneet O365-ohjesivulle listan muista tavallisimmista palvelun käyttöönottoon liittyvistä kysymyksistä ja ongelmatilanteista (UKK). Mikäli et löydä vastausta ongelmaasi ohjeista, ota yhteys Tietohallinnon neuvontapalveluihin.

Lisää aiheesta: rekisteriseloste, käyttöehdot, muutokset pähkinänkuoressa, toimi näin, sähköpostien siirto, käyttöohjeita

 

Viimeksi päivitetty: 11.9.2014
Facebook icon
Twitter icon
LinkedIn icon
Share on Google+