Etusivu
Etusivu

Hakulomake

OULUN YLIOPISTON KAUPPAKORKEAKOULU

Oulun yliopiston kauppakorkeakoulu on kauppatieteellisen alan aidosti kansainvälinen tutkimus- ja koulutusyksikkö. OyKKK:n tutkimuksen ja opetuksen korkea laatu on tunnustettu arvostetulla AACSB akkreditoinnilla, jonka saavuttaa vain 5 % maailman kauppakorkeakouluista. Kotipaikkamme on Pohjois-Skandinavian vireä pääkaupunki Oulu ja sen monitieteinen yliopisto. Yhteistyömme paikallisen liike-elämän ja muun yhteiskunnan kanssa on tiivistä ja sujuvaa.

 
Opiskelijoillemme tarjoamme monipuolisia mahdollisuuksia kouluttautua kaupallisen alan huippuosaajiksi aina tohtorin tutkintoon asti tai vahvistaa jo työelämässä hankittua ammattitaitoa - sekä suomen että englannin kielellä. OyKKK:n luonteva kansainvälisyys ilmenee myös globaalin talouden ja vastuullisen liiketoiminnan kysymyksiin keskittyneen Martti Ahtisaari Instituutin toiminnassa.
 
OyKKK on nuori ja dynaaminen yhteisö, mutta menestyksemme pohjaa pitkiin perinteisiin: taloustieteet ovat olleet edustettuna Oulun yliopistossa vuodesta 1959. Ekonomikoulutus aloitettiin syksyllä 1991, ja oman tiedekuntansa taloustieteet saivat vuonna 2000. Tiedekunnan nimeksi vaihtui vuonna 2014 toimintaamme paremmin kuvaava Oulun yliopiston kauppakorkeakoulu, englanniksi Oulu Business School.
 
2000-luku on ollut OyKKK:lle huomattavan kasvun ja entistäkin korkeampien laatutavoitteiden saavuttamisen aikaa. Samalla rohkealla edelläkävijän asenteella ja positiivisella tekemisen meiningillä olemme valmiit tarttumaan myös tulevaisuuden haasteisiin.