Alumnitoiminta

Valtakunnallisesti ja maailmanlaajuisesti osaamisellaan vaikuttavat alumnimme ovat suuri ylpeyden aiheemme. Oulun yliopistosta valmistuneita on jo 65 000 ja alumnikunta vahvistuu joka vuosi reilusti yli tuhannella uudella maisterilla ja yli sadalla tohtorilla.

Alumniyhteisö kutsuu mukaan

Oulun yliopiston alumneja ovat kaikki Oulun yliopistossa tutkinnon ja MBA:n tai eMBA:n suorittaneet. Valmistuitpa sitten tänään tai vuosikymmeniä sitten olet tärkeä osa yliopistoyhteisöämme. Oulun yliopisto kehittää alumnitoimintaa, joka luo lämminhenkistä ilmapiiriä koko yliopistoon. Tervetuloa mukaan!

65 000

alumnia

8

tiedekuntaa

Yliopistolla järjestetään ympäri vuoden erilaisia seminaareja, konferensseja, luentosarjoja, väitöstilaisuuksia sekä muita avoimia tilaisuuksia, joihin myös alumnit ovat lämpimästi tervetulleita. Vuosittain järjestettäviin isompiin tapahtumiin kuuluvat Alumnipäivä, Lukuvuoden avajaiset sekä Yliopistogaala. Alumnit järjestävät myös itsenäisesti vuosikurssitapaamisia sekä muita säännöllisiä kohtaamisia vanhojen kurssi- ja opiskelutovereiden kanssa. Alumnisuhteet tarjoaa apua vuosikurssitapaamisen järjestämiseen.

Säilytä yhteys muihin

Alumniyhteisön kautta pysyt ajan tasalla tuoreimmasta tutkimuksesta, oman alasi uutisista sekä tapahtumista sekä kouluttautumismahdollisuuksista yliopistolla. Alumniyhteisö tarjoaa sinulle tilaisuuksia verkostoitumiseen myös muiden alumnien kanssa. Tarjoamme sosiaalisen median alustat keskustelua ja verkostoitumista varten.

Liity mukaan yhteisöön tästä linkistä.

Liity mukaan alumnien LinkedIn-ryhmään ja Facebook-ryhmään.

Syvennä osaamistasi ja vaikuta

Jatkuva oppiminen ja itsensä kehittäminen ovat tärkeä osa nykypäivän työelämää. Maailma ja työn tekemisen tavat muuttuvat nopeasti, joten omaa osaamista on hyvä pitää ajan tasalla. Monitieteisessä Oulun yliopistossa on tarjolla monia alumneille hyödyllisiä kursseja, täydennyskoulutusta ja jatkokoulutusmahdollisuuksia. Tutustu opintotarjontaan.

Haluatko hyödyntää kokemustasi ja tukea valmistumista lähellä olevaa opiskelijaa työelämään ja uraan liittyvissä pohdinnoissa? Yliopisto-opiskelijan mentorina voit kehittää vuorovaikutus- ja ohjaustaitojasi, verkostoitua poikkitieteellisesti samanhenkisten ihmisten kanssa ja jakaa kokemustasi työelämästä.

Valtakunnalliseen uraseurantakyselyyn vastaamalla voit antaa kotiyliopistolle palautetta suoritetusta tutkinnosta sekä sen tarkoituksenmukaisuudesta työmarkkinoilla. Palautteiden avulla voidaan kehittää koulutuksen laatua sekä saadaan tärkeää tietoa tutkimuskäyttöön. Kyselyn vastaajien kohderyhmään kuuluvat vuosittain viisi vuotta sitten maisterin tutkinnon ja kolme vuotta sitten tohtorin tutkinnon suorittaneet.

Vuoden alumni

Oulun yliopistoseura ry nimeää vuosittain Vuoden alumnin Oulun yliopistosta valmistuneiden joukosta. Kunniamaininnan saa omalla alallaan erityisen ansioitunut henkilö.

Sinua voisi kiinnostaa myös