Oulun yliopiston Tule kasvamaan kanssamme –varainhankintakampanja 1.11.2014-30.6.2017 tuotti lahjoituksia yhteensä 10,7 miljoonaa euroa lahjoittajien kokonaismäärän ollessa 1700. Jokainen lahjoitus on merkittävä yliopiston toiminnan ja Suomen hyvinvoinnin vahvistamiseksi. Kiitos kaikille tukijoillemme.
 
Oulun yliopisto toteuttaa aktiivista varainhankintaa pysyväisluontoisesti ja kohdentaa varainhankintansa tuottoa toimiin, jotka lisäävät yliopiston vaikuttavuutta sekä kasvattavat alueen ja koko maan elinvoimaisuutta ja kilpailukykyä. Lahjoitusvarojen tuotosta jaetaan vuosittain useita miljoonia euroja eri tutkimushankkeille sekä vahvistetaan koulutusta ja kansainvälistymistä. Monet avainrekrytoinnit ovat tulleet mahdollisiksi lahjoitusvarojen avulla.
 
Lahjoitus Oulun yliopistolle on sijoitus yhteiseen tulevaisuuteemme
 
Tutustu lisää lahjoitusmahdollisuuksiimme. 

Tue tiedettä

Lahjoittamalla Oulun yliopistolle olet mukana rakentamassa turvallista tulevaisuutta ja parempaa maailmaa tieteen keinoin. Pienikin lahjoitus on merkittävä. Yli 850 euron lahjoitukset yliopistolle ovat verovähennyskelpoisia.

Uutiset ja tapahtumat

Tieteen keinoin rakennetaan tulevaisuutta

Alta löydät muutamia esimerkkejä siitä, kuinka Oulun yliopiston tutkimus ja koulutus luovat hyvinvointia ja kasvua paitsi Pohjois-Suomeen myös koko maahamme.