#MeToo Post Scriptum ystävänpäiväkorttipaja

Maanantai, helmikuu 5, 2018 - Perjantai, helmikuu 9, 2018

#MeToo Post Scriptum Ystävänpäiväkorttipaja Kahvio Olohuoneessa!

Ole mukana yhdessä noin 140 oululaisen koululaisen kanssa muistuttamassa päätöksentekijöitä siitä, että seksuaalinen häirintä on arkipäivää monelle alakouluikäiselle lapselle heidän vertaissuhteissaan. Kouluissa annettavalla suhdekasvatuksella on merkittävä tehtävä ilmiöön puuttumisessa ja sen ennaltaehkäisemisessä sekä tärkeä rooli myös myöhemmissä elämänvaiheissa tapahtuvan häirinnän ennaltaehkäisijänä. Tämä kaikki edellyttää kuitenkin resursseja ja poliittisia päätöksiä!

Piipahda omatoimipajassa Olohuoneessa perjantaihin 9.2. mennessä. Kirjoita vertaissuhteissa alakouluikäisenä kohtaamastasi häirinnästä. Tee ystävänpäiväkortti kansanedustajalle, ja ole mukana tutkimuksessa ja kampanjassa. Kortit lähetetään eduskuntaan ystävänpäiväksi!

Tutkimuksesta ja työpajoista vastaa akatemiatutkija Tuija Huuki. Toteutuksessa ovat mukana väitöskirjatutkija Suvi Pihkala sekä joukko kasvatustieteiden tiedekunnan opiskelijoita.

Lisätiedot:
Tuija Huuki Tuija.huuki[a]oulu.fi