Water distribution and sewage networks (OPEN UNI)

5 op, Lukuvuosi 2022-2023, 488144A

Ilmoittautuminen avoinna
Ilmoittautuminen päättyy .
Tunnistaudu suomi.fi-portaalissa ja ilmoittaudu

Ilmoittautumisaika

Järjestämistapa

Lähiopinnot

Toteutusaika

Koulutuksen tiedot

Water distribution and waste water network design and dimensioning, Pumping and storage tanks needed in distribution of water and collection of sewage waters, renovation of pipelines, special circumstances in water distribution, effects of cold climate and harmful hydraulic conditions.

Koulutusmuoto

Jatkuva oppiminen
Avoin yliopisto-opetus

Lukuvuosi

Lukuvuosi 2022-2023

Koulutusala

Tekniikan alat

Oppiaine

Opetuskieli

englanti

Opetuksen järjestäjä

Oulun yliopisto

Oulu

Osallistujien enimmäismäärä

Esitietovaatimukset

477052A Virtaustekniikka, Use of AutoCAD-program (488051A AutoCAD ja Matlab prosessi- ja ympäristötekniikan työkaluna or similar).

The recommended prerequisite is the completion of the following course prior to enrolling for the course unit: 477052A Virtaustekniikka, 477312A Lämmön- ja aineensiirto 488102A Hydrological Processes and 488051A AutoCAD ja Matlab prosessi- ja ympäristötekniikan työkaluna or at least equivalent information about water management.

Opinto-ohjaus

avoin.yliopisto (at) oulu.fi