Yhteistyö – Oulun yliopisto on monipuolinen kumppani

Oulun yliopisto tekee monipuolista yhteistyötä erilaisten kumppaneiden kanssa vastatakseen muuttuviin tieto- ja työelämävaatimuksiin sekä edistääkseen yhteiskunnan hyvinvointia ja kilpailukykyä. Tutustu yhteistyömahdollisuuksiin ja tule rakentamaan tulevaisuutta kanssamme!

Tutkimustulokset, laitteet ja osaaminen käyttöön

Oulun yliopisto on aktiivinen yhteistyökumppani monelle yritykselle. Yliopiston kautta on mahdollista löytää osaavia asiantuntijoita ja opiskelijoita, tiloja ja tutkimuslaitteita, ratkaisuja tutkimusongelmiin sekä täydennyskoulutusta. Panostamme tutkimustuloksiin ja keksintöihin pohjautuvan liiketoiminnan kehittämiseen, yritysyhteistyöhön ja yrittäjähenkisyyden vahvistamiseen.

Kutsumme alumnimme mukaan yhteistyöhön

Kaikki Oulun yliopistossa tutkinnon suorittaneet ovat yliopiston alumneja. Alumnikunta kasvaa vuosittain yli 1000 maisterilla ja yli 100 tohtorilla.

Tue tiedettä

Tule mukaan rakentamaan tulevaisuutta tieteen keinoin. Oulun yliopiston lahjoitusvaroista mahdollistetaan muun muassa huippututkijoiden rekrytointeja ja uusia tutkimusavauksia.

Kansainvälinen yhteistyö ja yhteistyöverkostot

Kansainvälisessä tiedeverkostossa toimiminen on yliopiston uusiutumisen perusta. Kehitämme systemaattisesti kansainvälisiä ja kotimaisia verkostoja valittujen kumppaniyliopistojen ja tutkimuslaitosten kanssa. Kansainvälisessä yhteistyössä painottuvat yliopiston tutkimuksen profiilialat, kuten arktinen tutkimusyhteistyö. Eurooppa-yliopisto UNICin (The European University of Post-Industrial Cities) tavoitteena on lisätä liikkuvuutta, osallisuutta ja rakentaa eurooppalaista koulutusaluetta.

Tiede kuuluu kaikille

Tiede kuuluu kaikille, iästä tai taustasta riippumatta. Erilaiset tapahtumat, yhteistyömuodot ja vierailukohteet tarjoavat juuri sinulle mahdollisuuden sukeltaa tieteen kiehtovaan maailmaan.

Sinua voisi kiinnostaa myös