Täydennyskoulutus

Etsitkö uutta osaamista tai haaveiletko uudesta urasta? Tarjoamme käyttöösi vuosikymmenien kokemuksella laadukkaita täydennyskoulutus- ja kehittämispalvelujamme.

Koulutukset ja opiskelu

Jos etsit kohdennettua täydennyskoulutusta tai laajempaa osaamisen kehittämisohjelmaa, olemme luotettava kumppanisi. Osaamisen kehittäminen on intohimomme – tutustu tarjontaamme ja ota rohkeasti yhteyttä. Näin vahvistat asemaasi ja kilpailukykyäsi työmarkkinoilla!

Yrityksille ja organisaatioille

Tuotamme organisaatiosi tarpeisiin räätälöityjä koulutusratkaisuja. Räätälöityjen koulutusten lisäksi tarjoamme laajasti valmiita toteutuksia eri alojen opinnoista ja teemoista. Tutustu tarjontaamme ja referensseihimme.

Yhteistyö

Teemme monipuolista yhteistyötä eri asiantuntijaorganisaatioiden kanssa ja olemme jatkuvasti mukana useissa koulutus- ja kehittämishankkeissa. Hankkeissa kehitetään uutta toimintaa sekä luodaan uudenlaisia koulutusratkaisuja.

Ota yhteyttä

Vastaamme mielellämme täydennyskoulutusta koskeviin kysymyksiin. Tavoitat meidät osoitteesta continuing.education@oulu.fi tai yhteydenottolomakkeella.