JOY - Jatkuvan oppimisen yliopisto

Oulun yliopisto on kaikille avoin. JOY eli jatkuvan oppimisen yliopisto tarjoaa sinulle sopivan koulutusratkaisun kaikkiin elämäntilanteisiin. Tuotamme ratkaisuja myös yrityksille ja julkisille organisaatioille. Tule mukaan oppimaan, inspiroitumaan ja onnistumaan!

Avoimen väylä

Tiesitkö että voit hakea Oulun yliopiston tutkinto-opiskelijaksi myös ilman valintakoetta? Tutustu avoimen väylään. Saat kokemusta tavoittelemastasi alasta ja opit samalla akateemisia taitoja.

Avoin yliopisto

Avoimessa yliopistossa voit opiskella Oulun yliopiston tutkintoihin kuuluvia opintoja. Opinnot sopivat juuri sinulle, sillä opiskella voivat kaikki, iästä ja pohjakoulutuksesta riippumatta. Etsitpä sitten uutta suuntaa elämällesi, haluat vahvistaa osaamistasi tai tähtäät tutkinto-opiskelijaksi, löydät opintotarjonnastamme juuri sinulle sopivia opintoja. 

Joustavat koulutusratkaisut

Haluatko päivittää osaamistasi tai haaveiletko uudesta urasta? Tarjoamme käyttöösi vuosikymmenien kokemuksella laadukkaat koulutus- ja kehittämispalvelumme. Täydennyskoulutus tarjoaa monipuolisen valikoiman akateemiseen huippuosaamiseen perustuvia koulutusratkaisuja, joiden avulla pysyt mukana työelämän muutoksissa, verkostoidut ja kehityt alasi asiantuntijana.   

Yrityksille ja organisaatioille

Rakenna organisaatiosi asiantuntijoiden osaamista pitkäjänteisesti ja johdonmukaisesti. Tarjoamme monipuolisia koulutus- ja kehittämisratkaisuja yrityksille ja organisaatioille. Olemme asiantunteva kumppanisi jatkuvan oppimisen ratkaisujen kehittämiseen ja jalkauttamiseen.

Ota yhteyttä

Etkö löytänyt etsimääsi tai pyöriikö mielessäsi kysymys? Ota rohkeasti yhteyttä - vastaamme mielellämme.