Mikroyrittäjyys

Tervetuloa mikroyrittäjyyskoulutuksiin!
Haaveiletko itsesi työllistämisestä mikroyrittäjänä? Oletko jo yrittäjä, mutta painit jaksamishaasteiden tai osaamispulan kanssa? Työskenteletkö yritysneuvojana, päättäjänä tai toimitko yrittäjien ekosysteemissä? Tämä verkkokoulutuskokonaisuus tarjoaa tietoa mikroyrittäjyydestä ajasta ja paikasta riippumattomasti sekä kiinnostavasti uusimman tutkimustiedon pohjalta. Kursseilla saa mahdollisuuden ratkoa mikroyritysten käytännön haasteita, kehittää liiketoimintaa sekä johtajuutta. Kursseilla saa kattavan ymmärryksen mikroyritysten menestyksen esteistä ja riskeistä sekä näköaloja erilaisiin teknologioihin. Lisäksi tarjoamme ratkaisuja johtamiseen ja kestävään kasvuun Kevään poikkeustilanteesta johtuen tarjoamme Vahva yrittäjä -osaamisella ja voimavaroilla tulosta mikroyrityksiin -kurssin maksutta mikroyrittäjille.
11.3.2020

KÄYNNISSÄ: Vahva yrittäjä - Osaamisilla ja voimavaroilla tulosta mikroyrityksiin

Kurssilla tutustutaan mikroyrityksissä tarvittavaan liiketaloudelliseen osaamiseen, tietoihin ja taitoihin, joiden avulla opiskelija ymmärtää mikroyrityksen taloudellista toimintaa. Lisäksi opiskelija saa työkaluja osaamisten ja voimavaratekijöiden tunnistamiseen, kehittämiseen, suojelemiseen ja käyttöön mikroyrityksissä. Kurssin aikana saa mahdollisuuden ja tilaa tarkastella oman yrityksen, tai oman osaamisen tilaa suhteessa tavoitteisiin ja uusiin mahdollisuuksiin, joita muuttuva toimintaympäristö tarjoaa.
11.3.2020

TULOSSA: Vaikuta kartoilla! Paikkatieto ja avoin data alueiden ja yritysten kehittämisessä

Haluatko oppia käsittelemään paikkatietoaineistoa ja laatimaan omia karttoja? Yhdistämällä paikkatietoa ja avointa dataa voit tuottaa uutta tietoa ja visualisoida sitä kiehtovalla tavalla. Uudella Inspiroidu kartoista -verkkokurssilla opit paikkatiedon perusteet ja pystyt hyödyntämään avointa dataa maksuttomalla QGIS -ohjelmistolla. Kurssi järjestetään verkkokoulutuksena, joten opit ohjelmiston käytön perusteet joustavasti silloin kun sinulle itsellesi parhaiten sopii.
26.6.2020

TULOSSA: Metallia lisäävät valmistusmenetelmät (3D tulostus)

Tervetuloa oppimaan uutta metallia lisäävistä valmistusmenetelmistä ja niillä valmistetuista tuotteista. Kurssilla saa hyvän yleiskäsityksen siitä mihin metalleja lisäävät valmistusmenetelmät soveltuvat ja miten niitä voi hyödyntää liiketoiminnassa nyt ja tulevaisuudessa.