Mikroyrittäjyys

Tervetuloa mikroyrittäjyyskoulutuksiin!
Mikroyrittäjyyden valtakunnallinen koulutus mahdollistaa joustavan ja jatkuvan oppimisen asuinpaikasta ja ajasta riippumatta, sillä koulutukset toteutetaan kokonaan verkko-opiskeluna. Osallistuminen ei edellytä aiempia akateemisia opintoja eikä osallistujamäärää ole rajoitettu. Koulutukset soveltuvat kasvavalle joukolle yksinyrittäjiä sekä yrittämistä suunnitteleville ja kaikille kurssien teemoista kiinnostuneille. Koulutukset on suunnattu myös yrityspalvelutehtävissä työskenteleville, elinkeinoelämän päättäjille ja vaikuttajille, joille kokonaisuus antaa runsaasti käytännön tietoa ja ymmärrystä mikroyritysten toimintaedellytyksistä ja uusista mahdollisuuksista.
11.3.2020

ILMOITTAUDU: Tutustuminen laserhitsauksen mahdollisuuksiin

Kurssi on katsaus laserhitsaukseen ja laserhitsauksella valmistettuihin tuotteisiin. Siinä esitellään menetelmän mahdollisuudet, hyvät puolet ja rajoitteet. Kurssilla saa hyvän yleiskäsityksen siitä mihin laserhitsaus soveltuu ja miten sitä voi hyödyntää liiketoiminnassa nyt ja tulevaisuudessa.
11.3.2020

ILMOITTAUDU: Vaikuta kartoilla QGIS-verkkokurssille

Yhdistä omaa tai organisaatiosi tietoa avoimeen paikkatietodataan. Näin voit tuottaa uutta tietoa ja havainnollistaa sitä kiehtovilla tavoilla. Vaikuta kartoilla! -verkkokurssilla opit paikkatiedon perusteet ja pystyt hyödyntämään organisaatiosi tietoja sekä avointa dataa maksuttomalla QGIS -ohjelmistolla. Kurssi järjestetään verkkokoulutuksena, joten opit ohjelmiston käytön perusteet joustavasti silloin kun sinulle itsellesi parhaiten sopii. Opetusmateriaalina ovat videot, podcastit, tiiviit katsaukset ja verkkotehtävät. Voit liittyä kurssille milloin vain ja suorittaa sen omien aikataulujesi mukaan 6kk:n kuluessa aloituksesta.
26.6.2020

ILMOITTAUDU: Metallia lisäävät valmistusmenetelmät (3D tulostus)

Tervetuloa oppimaan uutta metallia lisäävistä valmistusmenetelmistä ja niillä valmistetuista tuotteista. Kurssilla saa hyvän yleiskäsityksen siitä mihin metalleja lisäävät valmistusmenetelmät soveltuvat ja miten niitä voi hyödyntää liiketoiminnassa nyt ja tulevaisuudessa.