Palvelut yrityksille ja yhteisöille

Oulun yliopistolta löydät kumppanin niin koulutus-, tutkimus- kuin innovaatioyhteistyöhön. Yliopistosta löytyy palveluja yrityksille ja yhteisöille koosta tai toimialasta riippumatta.

Tutustu palveluihin

Hyödynnä tarjoamiamme räätälöityjä tutkimuspalveluja, yhdessä tehtäviä tutkimusprojekteja, kasvata liiketoimintaasi uusilla tutkimustuloksilla ja rekrytoi. Meillä on myös täydennyskoulutusta monessa muodossa.

Tutkimuspalveluja ja asiantuntijuutta

Tarjoamme avuksesi tilaustutkimuspalveluja, yhdessä tehtäviä tutkimusprojekteja sekä mahdollisuutta osallistua industrial doctorate-ohjelmaan.

Uusia teknologioita ja teknologiansiirtoa

Yliopistossa tehtävä tutkimus tuottaa monenlaisia tuloksia, kuten biologisia materiaaleja, tietokoneohjelmia, tietokantoja, keksintöjä ja uusia liikeideoita. Tutustu tarjontaamme ja löydä uusia tutkimustuloksia liiketoimintasi kasvattamiseksi.

Mittaus-, testaus- ja analyysipalveluita

Tarjoamme elinkeinoelämän ja yritysten käyttöön monipuolisia tutkimuslaitteita- ja ympäristöjä sekä niihin liittyviä palveluja ja osaamista. Palveluja voidaan myös joustavasti räätälöidä erilaisten asiakasryhmien tarpeisiin.

Rekrytointipalveluita ja opiskelijayhteistyötä

Rekrytointipalvelumme kautta löydät parhaat työntekijät yritykseesi. Opiskelijayhteistyö voidaan räätälöidä juuri sinun yrityksesi tarpeisiin.

Koulutusratkaisut yrityksille ja julkisille organisaatioille

Oulun yliopisto on kumppanisi, kun haluat kehittää organisaatiosi asiantuntijoiden osaamista pitkäjänteisesti ja suunnitelmallisesti. Laajasta valikoimastamme löydät monialaisia ja laadukkaita koulutusratkaisuja yritysten ja organisaatioiden erilaisiin tarpeisiin.

Tuloksellisia tutkimushankkeita

Yli 300

yritysasiakasta vuosittain

Lähes 1800

Tutkijaa ja opettajaa apunasi

Teemme yhteistyötä eri toimialoilla toimivien ja monen kokoisten yritysten kanssa. Tutustu hankkeidemme tuloksin ja lue yhteistyökumppaneiden kokemuksista.

Ota yhteyttä!

Asiantuntijamme apunasi rekrytoinnissa, opiskelijayhteistyössä, täydennyskoulutuksessa ja tutkimuksessa: