Ohjelma / Program / Programme

(Päivitetty / Uppdaterad / Updated 24.5.2016)

Kielitieteen päivien ohjelma on valmistunut. Muutokset ohjelmaan ovat mahdollisia.

Språkvetenskapsdagarnas program är nu färdigt. Ändringar i programmet är möjliga.

The programme for the Finnish Conference of Linguistics is now ready. Changes are possible.

Keskiviikkona järjestetään SKY:n paneelikeskustelu. Keskustelun aiheena on kielitieteen rooli Suomen kouluissa.

På onsdag arrangeras en paneldiskussion av Språkvetenskapliga föreningen i Finland, SKY. Temat är språkvetenskapens roll i finländska skolor.

On Wednesday there is a panel discussion organized by the Linguistic Association of Finland, SKY. The topic of the panel is the role of linguistics in Finnish schools.

Paneelin puheenjohtajana toimii Jaakko Leino (professori, HY, suomen kieli) ja panelistit ovat

• Minna Harmanen (äidinkielen ja kirjallisuuden opetusneuvos, Opetushallitus)
  • Miina Norvik (FT, Tarton yliopisto; Emakeele Seltsin kouluihin suuntautuvasta työstä vastaava, kielitieteen olympialaisten aktiivi ym.)
  • Sisko Brunni (yliopisto-opettaja, Oulun yliopisto, suomen kieli)
  • Nina Salmela (saksan ja ruotsin kielen lehtori, Laanilan lukio, Oulu)

Kielitieteen päiville toimintaansa tulevat esittelemään

KESKIVIIKKO – ONSDAG – WEDNESDAY 25.5.2016