The Board of Kajaani University Consortium

Kajaani University Consortium Board for the period beginning January 1, 2017

Rector Jouko Niinimäki has nominated on the 16.1.2017 new board according to the co-operation agreement of Kajaani University Consortium.  The members of the board are (deputy in brackets):

• University of Oulu: Vice rector, cooperation Prof. Arto Maaninen (Prof. Taina Pihlajaniemi, Rector of research)

• University of Oulu: Prof. Marko Huttula (Prof. Matti Alatalo)

• University of Oulu: Prof. Harri Haapasalo (Research professor Pekka Tervonen)

• University of Oulu: Director Eva Raudasoja

• University of Oulu: Kajaani University Consortium: Director Vesa Virtanen

• University of Eastern Finland: Vice Dean Prof. Elina Oksanen (Dean, prof. Sari Rissanen)

• University of Jyväskylä: Senior EU Advisor Toivo Takala (Director of Planning Jarkko Pirkkalainen)

• Kajaani University of Applied Science: President Matti Sarén (Head of Administration and Finance Merja Mäkinen)

• University of Lapland: Planning Director Jorma Puuronen (Structural Funds Experth Arto Viiri)

Chair of the board is held by Prof. Arto Maaninen, Vice rector, cooperation.

Last updated: 6.6.2019