Jatko-opinnot

Arkeologiassa voi suorittaa jatkotutkintona filosofian tohtorin (FT) tutkinnon. Tutkinnon keskeinen osa on väitöskirja, jota puolustetaan julkisessa väitöstilaisuudessa. Tutkintoon kuuluu myös 20-50 opintopisteen verran muita opintoja. Opintojen määrästä sovitaan erikseen. Filosofian lisensiaatin (FL) tutkinto on vapaaehtoinen. Arkeologian jatko-opiskelijat ovat myös Oulun yliopiston tutkijakoulun opiskelijoita.

Ennen jatko-opiskelijaksi hakeutumista on tärkeää keskustella oppiaineen professorin kanssa tutkimusaiheesta ja siitä, onko suunniteltu tutkimusaihe sellainen, josta oppiaineessa löytyy riittävästi asiantuntemusta ohjaamiseen. Käynnissä olevissa tutkimusprojekteissa tehdään väitöskirjatutkimusta ja annetaan ohjausta.

Viimeksi päivitetty: 22.6.2016