Opiskelijajärjestöt

Tiima ry on Oulun Yliopiston historian opiskelijoiden ainejärjestö, joka on huolehtinut vuodesta 1966 historian opiskelijoiden hyvinvoinnista, viihtyvyydestä, eduista ja virikkeistä. Käytännössä tämä tarkoittaa erilaisten tapahtumien tai liikunta- ja kulttuuriaktiviteettien järjestämistä sekä edunvalvontatyön tekemistä. Edunvalvontaa toteutetaan ylioppilaskunnan, yliopiston hallinnon ja aineryhmän oman palautejärjestelmän kautta sekä opetuksen kehittämistyöstä vastaavan oppiainetoimikunnan työhön osallistumalla.

Tiima löytyy myös Facebookista.

Praavda - Tottuus

Humanistinen Kilta ry

Opiskelijoiden etu- ja palvelujärjestönä toimii Oulun yliopiston ylioppilaskunta (OYY). Sen puoleen voi kääntyä kaikissa opiskelua ja opiskelijan arkea koskevissa asioissa. Lisäksi OYY tiedottaa mm. opiskelijaetuuksista, erilaisista tapahtumista ja muista ajankohtaisista asioista.

Viimeksi päivitetty: 25.11.2016