Tutkinto-ohjelmatoimikunta

Humanistiseen tiedekuntaan on muodostettu syksyn 2016 aikana kolme tutkinto-ohjelmaa. Samalla vanhat oppiainetoimikunnat on korvattu uusilla tutkinto-ohjelmatoimikunnilla.

Tutkinto-ohjelmatoimikunnan tehtävistä määrätään Oulun yliopiston koulutuksen johtosäännössä: Tutkinto-ohjelmatoimikunta tukee tutkinto-ohjelman vastuuhenkilön toimintaa (tutkinto-ohjelman vastuuhenkilö vastaa tutkinto-ohjelman suunnittelusta, toteutuksesta ja laadunhallinnnasta). Tutkinto-ohjelmatoimikunta vastaa tutkinto-ohjelman opiskelijapalautteen keruusta ja käsittelystä.

Historia-, kulttuuri- ja viestintätieteiden tutkinto-ohjelman (HIKUVIE) pääaineet ovat aate- ja oppihistoria, historia, kulttuuriantropologia, arkeologia, informaatiotutkimus ja saamelainen kulttuuri. Tutkinto-ohjelmatoimikuntaan kuuluvat:

• Ritva Kylli (pj, historia)
  • Erkki Urpilainen (aate- ja oppihistoria)
  • Hannu Heikkinen (kulttuuriantrpologia)
  • Timo Ylimaunu (arkeologia)
  • Terttu Kortelainen (informaatiotutkimus)
  • Anni-Siiri Länsman (saamelainen kulttuuri)
  • opiskelijajäsenet:
  • Jasmin Puska
  • Esko Nousiainen
  • Tatu Sailaranta (varajäsen)
  • Joakim Tervonen (varajäsen)