Fab Labiin Oulun yliopistossa haki huimat 100 kesätyöseteliläistä!

Kesätyöseteliläiset Oulun yliopiston Fab Labiin on nyt valittu. Hakemuksia tuli huikeat 100 ja hakijoiden taso oli korkea.

Hakijoiden korkean tason ja hakijamäärän vuoksi jouduttiin hylkäämään myös useita hyviä hakijoita. Tehtävään valittiin yhteensä 20 henkilöä. Kaikille hakijoille on valinnasta ilmoitettu henkilökohtaisesti sähköpostitse.

Kesätyöseteliläisen työnkuvaan kuuluu digitaalisen valmistuksen tutkimus- ja tuotekehityslaboratorion suunnittelu- ja valmistustehtäviä liittyen niin elektroniikkaan, ohjelmointiin, laserleikkaukseen kuin 3D-tulostukseenkin. Hän pääsee kehittämään ongelmanratkaisutaitojaan ja saa pienen kurkistuksen ICT-alojen opiskeluun.

Fab Labissa on mahdollista suorittaa myös TET-jaksoja sekä harjoitteluita. Jos haluat tutustua ICT-aloihin ja samalla kurkistaa minkälaista opiskelu Tieto- ja sähkötekniikan tiedekunnan tutkinto-ohjelmissa olisi, voit osallistua avoimen yliopiston kautta tarjottavalle maksuttomalle Kurkistus ICT-alaan -opintojaksolle. Opintojakson aikana tutustutaan ICT:n eri aloihin ja opetellaan miten laitteita, järjestelmiä ja ohjelmistoja toteutetaan. Opintojakso on laajuudeltaan 2 opintopistettä ja se voidaan hyväksilukea suoraan tutkintoon, jos henkilö tulee tutkinto-opiskelijaksi Oulun yliopistoon. Toisen asteen opiskelijat voivat mahdollisesti saada opintojakson hyväksiluettua myös nykyisiin opintoihinsa. Tämä kannattaa kuitenkin tarkistaa vielä omalta opinto-ohjaajalta.

Last updated: 2.11.2022