Opening event

Fab Lab Oulu opening event - avajaiset

Friday, October 30, 2015

Fab Lab Oulu´s opening ceremony will be held at 4-5 pm in its premises in conjuction with the Tech Days Oulu event.

Programme: Speeches, demonstrations of the Fab Lab equipment and capabilities as well as food & drinks.

Fab Lab welcomes especially university students and company representatives to its opening party. We have a limited seating.

Students, register here.

Companies, register via seminar attendance by 22th October.

Fab Lab Oulun avajaisia vietetään klo 16.00-17.00 sen uusissa tiloissa Koneenkadulla (TF 135), sisäänkäynti 2T. Avajaiset ovat osa Oulun Tekniikan päiviä.

Ohjelmassa on avajaisseremonia, demoja Fab Labin laitteista ja mahdollisuuksista sekä ruoka- ja juomatarjoilua.

Avajaiset on tarkoitettu erityisesti yliopisto-opiskelijoille sekä yritysedustajille. Tilaa on rajallisesti.

Opiskelija, ilmoittaudu tästä.

Yritysedustaja, ilmoittaudu 22.10. mennessä Koneiden internet -seminaarin ohessa.

Add to calendar

Back to events