Lever Architecture

Monday Matinée Guest Lectures of Autumn 2020

Wednesday, September 23, 2020

Syksyn 2020 Maanantaimatinea-vierailuluennot keskittyvät kansainväliseen, nykyaikaiseen puuarkkitehtuuriin. Avoimet luennot ovat myös osa arkkitehtuurin yksikössä meneillään olevaa Nykyaikainen puuarkkitehtuuri -täydennyskoulutus- ja maisterivaiheen kurssia. Luennot järjestetään Zoom-ohjelmiston avulla verkossa. Linkit näihin ilmoitetaan arkkitehtuurin yksikön sähköpostilistalla ennen luentoja. Luennoitsijat ja luentojen ajankohdat löytyvät jutun lopusta. Tervetuloa osallistumaan!

The Monday Matinée guest lectures of autumn 2020 in Oulu School of Architecture are related to contemporary international wood architecture. Open lectures are also part of an ongoing course called Contemporary Wooden Architecture (in Finnish) organised by OSA. The lectures are online events and can be attended via Zoom. The links to join the events will be shared via email-lists of OSA before the lectures. See below for detailed schedule of the lectures. Welcome!

Add to calendar

Back to events