Sivuaineinfo

Wednesday, March 23, 2016

Etkö tiedä vielä, minkä sivuaineen valitsisit? Mitkä olisivat sopisiva sivuaineita tietojenkäsittelijälle? Miten sivuaineita pääsee opiskelemaan? Tiedätkö, millä periaatteella sivuaineet sisällytetään tutkintoon nyt ja miten se muuttuu ensi syksynä? Tai onko sinulla muita kysymyksiä sivuaineisiin liittyen?

Tule kuuntelemaan tiivis tietopaketti sivuaineopinnoista tietojenkäsittelytieteiden opiskelijoille keskiviikkona 23.3. kello 12.15 alkaen saliin M101. Tilaisuuden kesto on noin yksi tunti ja se pidetään suomeksi.

Sivuainetietoutta ovat jakamassa ja kysymyksiin vastaamassa opintoneuvojat Heli Alatalo ja Risto Nuutinen. Lisäksi tutkinto-ohjelmavastaava Henrik Hedberg kertoo kesäopintomahdollisuuksista.

Tervetuloa!

Add to calendar

Back to events

Last updated: 14.3.2016