15.2.2019 News

Kokkola Material Week 9-14. November

Kokkola material week will be organized in Kokkola 9-14. November 2019. You are warmly welcome!

20.11.2018 News

Defence of Emma-Tuulia Nurmesniemi

Defence of Emma-Tuulia Nurmesniemi with topic Experimental and computational studies on sulphate removal from mine water by improved lime precipitation will be in University of Oulu, Linnanmaa (TA1

15.10.2018 News

Tohtorikoulutettavan paikka Soveltavan kemian ryhmässä

Soveltavan kemian tutkimusryhmässä on avautumassa kaksivuotinen tohtorikoulutettavan paikka sähkökemian tutkimukseen (työpiste Oulun yliopistolla).

Avoin työpaikka Soveltavan kemian ryhmässä

1.10.2018 News

Teollisuusyhteistyössä tehtävä opinnäytetyöpaikka Soveltavan kemian ryhmässä!

Soveltavan kemian tutkimusryhmässä on avoinna teollisuusyhteistyössä tehtävä opinnäytetyö, aloitus lokakuun alussa. Työn voi tehdä pääosin Oulussa.

Uusi verkkokurssi tarjolla

Kemian tutkinto-ohjelmassa on tarjolla uusi verkkokurssi, Advanced water treatment chemistry (5 op), joka sopii hyvin myös kesäopintoihin. Kurssilla tutustutaan mm.