Euroopan ulkopuoliset kohteet

Koulutuspalvelut koordinoi yhteensä noin 40 Euroopan ulkopuolella olevan vaihtokohteen sopimusta. Lisäksi yliopisto on mukana useissa verkostoissa ja vaihto-ohjelmissa, joissa on tarjolla vaihtokohteita ympäri maailmaa. Kaikkiin näihin kohteisiin järjestetään vuosittain yksi haku marraskuussa ja vaihtojaksot toteutuvat hausta seuraavan lukuvuoden syksyllä tai keväällä.

Haettavat kohteet

Haettavat kohteet vaihtelevat vuosittain sen mukaan, minne voimme opiskelijoita lähettää. Kaikki kohteet eivät siis välttämättä ole jokaisella hakukierroksella mukana. Osa kohteista on laaja-alaisia, eli niihin voivat hakea kaikki opiskelijat, joille on tarjolla tutkintoon sopivia aineita. Osa sopimuksista on rajattu tietyille aloille ja niihin voivat hakea vain ko. oppiaineiden opiskelijat.

Tarkemmat ajankohtaiset hakuajat ja -kohteet sekä hakuohjeet löydät Hakeminen -sivulta. Tietoa eri vaihto-ohjelmien apurahoista löydät Vaihdon rahoitus -sivulta.

Huomaathan, että mikäli vaihto-ohjelma tai-kohde vaatii TOEFL-testin, sen suorittavat vain kyseiseen kohteeseen Oulun yliopiston haun kautta valitut opiskelijat.

Lisäksi tiedekunnilla voi olla omia Euroopan ulkopuolisia vaihtokohteita. Näiden yliopistojen tarkemmat tiedot ja hakuohjeet löydät maanosakohtaisten sivujen alaosasta löytyvästä Sinulle-osiosta.