Opintojen aloittaminen

Onnittelut opiskelupaikan johdosta ja tervetuloa opiskelemaan Oulun yliopistoon!

Opintojen aloittaminen syksyllä

Tervetuloa monitieteiseen akateemiseen yhteisöömme! Lukuvuoden 2022 - 2023 opinnot käynnistyvät suurimmalla osalla 29.8.2022 alkavalla orientaatioviikolla, joka järjestetään kampuksilla. Syyslukukaudella 2022 opetusta järjestetään lähiopetuksena, etäopetuksena, monimuoto-opetuksena sekä hybridiopetuksena. Tutustu tarkemmin oman tutkinto-ohjelmasi aikatauluihin ja orientaatioviikon ohjelmaan:

Seuraamme koronatilanteen kehittymistä ja päivitämme ohjeistusta yliopiston koronasivulle. Muistathan seurata myös uutisointia Tuudossa. Suosittelemme koronarokotusta kaikille opiskelijoillemme.

Infot uusille opiskelijoille

Mietitkö, miten yliopisto-opintojen alkamiseen kannattaa valmistautua? Verkkoinfoissa valmistamme sinua syksyllä alkaviin opintoihin. Pääset tapaamaan nykyisiä opiskelijoita, omaopettajia, koulutussuunnittelijoita ja opiskelu- ja uraohjaajia, jotka ovat tukenasi myös opintojesi aikana. Voit myös esittää kysymyksiä tilaisuuden aikana.

Infot ovat suomenkielisiä ja niitä järjestetään kaksi samansisältöistä:

Opintoihin valmistautuminen

Voit tarkistaa valintatiedot Oma Opintopolku -palvelusta. Epäselvissä tilanteissa voit olla yhteydessä hakijapalveluihimme

Alla olevalta uuden opiskelijan muistilistalta löydät asiat, jotka on hyvä hoitaa ennen opintojen alkua.

1. Vastaanota opiskelupaikka ja ilmoittaudu yliopistoon:

Ota yhteyttä

Tiedekunnan koulutuksen lähipalvelutiimit vastavat kaikissa koulutusalojensa opiskeluun liittyvissä kysymyksissä. 

Kaikissa opiskeluun liittyvissä asioissa voi olla yhteydessä osoitteeseen study(at)oulu.fi.