Oulun yliopiston kauppakorkeakoulu

Oulun yliopiston kauppakorkeakoulu on AACSB-akkreditoitu kansainvälinen tutkimus- ja koulutusyksikkö.

Kauppakorkeakoulun kansainvälinen ja innostava ilmapiiri, monimuotoinen opetus ja laaja-alainen koulutustarjonta takaavat arvostetun kauppatieteellisen alan korkeakoulututkinnon sekä valmiudet menestyä tulevaisuuden liike-elämässä.
Two young women wearing pink and dark blue blazers and holding handbags standing together and smiling in front of a big building made of red bricks and big glass windows.

Tutkimus

Opiskelu

Koulutamme kauppatieteellisen alan osaajia modernin työelämän tarpeisiin monipuolisiin asiantuntija- ja johtotehtäviin. Meiltä voit valmistua kauppatieteiden kandidaatiksi, maisteriksi sekä tohtoriksi. Lisäksi tarjoamme liikkeenjohdon Executive MBA -koulutusta. Tutustu tarkemmin koulutustarjontaamme ja hae opiskelemaan kauppatieteitä.

Yhteistyö

Vuorovaikutus meiltä valmistuneiden sekä ympäröivän yhteiskunnan kanssa on meille tärkeää. Haluamme luoda merkityksellistä yhteistyötä akateemisen tutkimuksen ja käytännön liike-elämän välille sekä levittää osaamistamme myös kampuksen rajojen ulkopuolelle. Tutustu eri yhteistyömuotoihin ja tule tekemään yhteistyötä kanssamme!

Organisaatio ja yhteystiedot

Käyntiosoite

Erkki Koiso-Kanttilan katu 1, 90570 Oulu (X-ovi)

Postiosoite

Oulun yliopiston kauppakorkeakoulu, PL 4600, 90014 Oulun yliopisto

Puhelinnumero

Kauppakorkeakoulun yleinen hallinto (ei opintoasiat): +358 294 483913

Opintoasioissa ole yhteydessä koulutuksen lähipalveluun sähköpostitse study.business(at)oulu.fi tai palvelunumeroon +358 294 484022. Numero on auki ma-pe klo 10-14.

Oulun yliopiston kauppakorkeakoulu sosiaalisessa mediassa