Oulun yliopiston kauppakorkeakoulu

Oulun yliopiston kauppakorkeakoulu on AACSB-akkreditoitu kansainvälinen tutkimus- ja koulutusyksikkö.

Kauppakorkeakoulun kansainvälinen ja innostava ilmapiiri, monimuotoinen opetus ja laaja-alainen koulutustarjonta takaavat arvostetun kauppatieteellisen alan korkeakoulututkinnon sekä valmiudet menestyä tulevaisuuden liike-elämässä.

Tutkimus

Oulun yliopiston kauppakorkeakoulussa tehdään monialaista kauppatieteellistä tutkimusta, joka vastaa yritysten ja yhteiskunnan tarpeisiin muuttuvassa maailmassa. Kolmessa tutkimusyksikössä tehtävä tutkimus on kansainvälisesti korkeatasoista ja laadukasta. Tutkimuksemme keskittyy pääosin Oulun yliopiston tutkimuksen fokusalueisiin Ihmiset muuttuvassa maailmassa sekä Digitalisaatio ja älykäs yhteiskunta.

Tutkimusyksiköt

Opiskelu

Koulutamme kauppatieteellisen alan osaajia modernin työelämän tarpeisiin monipuolisiin asiantuntija- ja johtotehtäviin. Meiltä voit valmistua kauppatieteiden kandidaatiksi, maisteriksi sekä tohtoriksi. Lisäksi tarjoamme liikkeenjohdon Executive MBA -koulutusta. Tutustu tarkemmin koulutustarjontaamme ja hae opiskelemaan kauppatieteitä.

Yhteistyö

Vuorovaikutus meiltä valmistuneiden sekä ympäröivän yhteiskunnan kanssa on meille tärkeää. Haluamme luoda merkityksellistä yhteistyötä akateemisen tutkimuksen ja käytännön liike-elämän välille sekä levittää osaamistamme myös kampuksen rajojen ulkopuolelle. Tutustu eri yhteistyömuotoihin ja tule tekemään yhteistyötä kanssamme!

Organisaatio ja yhteystiedot

Käyntiosoite

Erkki Koiso-Kanttilan katu 1, 90570 Oulu (X-ovi)

Postiosoite

Oulun yliopiston kauppakorkeakoulu, PL 4600, 90014 Oulun yliopisto

Puhelinnumero

Kauppakorkeakoulun yleinen hallinto (ei opintoasiat): +358 294 483913

Opintoasioissa ole yhteydessä koulutuksen lähipalveluun sähköpostitse study.business(at)oulu.fi tai palvelunumeroon +358 294 484022. Numero on auki ma-pe klo 10-14.

Katso myös