Kandidaattiohjelmat

Olet varmasti miettinyt hartaasti, mikä sinusta voisi tulla isona. Tuleeko sinusta lääkäri, diplomi-insinööri vai kenties jotain aivan muuta? Oulun yliopistossa moni näistä unelmista käy toteen. Tutustu Oulun yliopiston monipuoliseen tarjontaan ja löydä paikkasi maailmassa.

Tervetuloa opiskelijaksi

Oulun yliopistossa voit opiskella laajasti eri aloja ja oppiaineita. Monitieteisen yliopiston etuna ovat sivuainemahdollisuudet ja omannäköisen tutkinnon koostaminen eri koulutusaloja yhdistelemällä. Kiinnostaako sinua esimerkiksi kestävä kehitys tai yrittäjyysopinnot?

Yli 40

hakukohdetta

8

tiedekuntaa

Katso kaikki koulutusalat ja valitse omasi

Muuttuvassa työelämässä on tilaa poikkitieteelliselle ajattelulle, ja monia uusia työnkuvia ja ammattinimikkeitä syntyy jatkuvasti.

Oulun yliopistossa hankkimallasi osaamisella varmistat, että olet jatkossakin mukautumiskykyinen ja voit osallistua muuttuvan maailman haasteiden ratkomiseen.

Tutustu alta kandidaattivaiheesta alkaviin koulutuksiimme, joihin voit hakea toisen asteen tutkinnolla.

Tarkista seuraavaksi hakuohjeet. Hakijapalvelut ovat sinua varten, mikäli haluat kysyä hakemiseen liittyvistä asioista.

Onko sinulla jo tutkinto?

Jos sinulla on jo alempi korkeakoulututkinto tai valmistuminen lähellä, katso suoraan maisterivaiheesta alkavat koulutuksemme. Tarjolla on useita ainutlaatuisia maisteriohjelmia, kuten kaivos- ja rikastustekniikka, lääketieteen tekniikka ja tiedeviestintä.

Oletko opo?

Tutustu alta, millaisia materiaaleja tarjoamme ohjaustyösi tueksi. Tilaa myös uutiskirjeemme, josta saat tietoa Oulun yliopiston koulutusaloista, opiskelijavalinnasta ja tapahtumista.