Lahjoita

Oulun yliopistolle tekemälläsi lahjoituksella tuet kestävämmän, älykkäämmän ja inhimillisemmän maailman rakentamista.

Oulun yliopisto auttaa osaamisellaan

Oulun yliopisto tuottaa uutta tietoa ja ratkaisuja sekä kouluttaa tulevaisuuden suunnannäyttäjiä kestävämmän, älykkäämmän ja inhimillisemmän maailman rakentamiseksi.

Lahjoitus yliopistolle on aina lahjoitus tutkijoille ja opiskelijoille ja yliopisto käyttää lahjoitusvarat vastuullisesti ja vaikuttavasti.

Lahjoita nyt!

Lahjoitukset tutkimukselle ja koulutukselle auttavat rakentamaan kestävämpää, älykkäämpää ja terveempää tulevaisuutta.

Mikäli lahjoituksesi ylittää 10 000 euroa, olethan yhteydessä varainhankinta@oulu.fi

+

Lahjoituksilla rakennetaan parempaa tulevaisuutta

Yliopistolle tehdyt lahjoitukset ovat nousseet tärkeään osaan tutkimuksen rahoituksessa. Lahjoitusten avulla on rekrytoitu uusia huippuosaajia, panostettu pitkäjänteiseen tutkimustyöhön sekä uusiin tutkimuskohteisiin.

Lahjoitus tieteeseen on sijoitus tulevaisuuteen. Tutkimus ja koulutus tarjoavat vastauksia ihmiskunnan suuriin haasteisiin, esimerkiksi kun etsitään ratkaisuja sairauksien hoitoon tai luodaan menetelmiä hiilivapaan tuotannon mahdollistamiseksi.

Testamenttilahjoitus tuleville sukupolville

Testamentilla annat jälkipolville ohjeen siitä, miten haluat omaisuuttasi käytettävän. Muistamalla yliopistoa testamentissasi voit jättää pysyvän ja merkittävän jäljen tieteen ja tulevien sukupolvien hyväksi. Vastaanottaessaan testamenttilahjoituksen yliopisto sitoutuu noudattamaan lahjoittajan testamentissa määrittelemää tahtoa. Testamenttilahjoitukset ovat merkittävä tuki pitkäjänteiselle tutkimukselle. Lahjoitusvaroilla yliopisto voi myös tukea nousevia tutkimusaloja, nuoria tutkijoita ja uusia lupaavia avauksia.

Monta syytä lahjoittaa

Syitä lahjoittaa on yhtä monta kuin on lahjoittajaa. Joku on saattanut osallistua yliopiston varainhankintakampanjaan, toinen puolestaan tehdä lahjoituksen juhlistaakseen vuosikurssinsa kanssa tapaamistaan tai oman merkkipäivänsä yhteydessä. Täältä voit lukea muutamia tarinoita lahjoittajistamme sekä saat tietoa eri tavoista lahjoittaa.

Toimin itse lahjoittajana siksi, että mielestäni on tärkeää, että Suomi ja suomalainen korkeakoulutus, erityisesti tutkimus, pysyy jatkossakin maailmankartalla.”
Lahjoittajan kommentti

Sinua voisi kiinnostaa myös