Lahjoita

Oulun yliopistolle tekemälläsi lahjoituksella tuet kestävämmän, älykkäämmän ja inhimillisemmän maailman rakentamista.
Image

Oulun yliopisto auttaa osaamisellaan

Tuotamme uutta tietoa ja ratkaisuja sekä koulutamme tulevaisuuden suunnannäyttäjiä kestävämmän, älykkäämmän ja inhimillisemmän maailman rakentamiseksi. Lahjoitus Oulun yliopistolle on lahjoitus parempaan tulevaisuuteen.

Oulun yliopiston saamat lahjoitusvarat ja valtion maksama vastinrahoitus muodostavat kestävän rahoitusinstrumentin tutkimuksemme ja koulutuksemme tueksi. Oulun yliopisto lisää lahjoitusvaroillaan tutkimuksen tuloksellisuutta ja vaikuttavuutta. Tärkeässä roolissa ovat lahjoitusten mahdollistamat huippututkijoiden rekrytoinnit ja uudet tutkimusavaukset.

Lahjoita nyt!

Yliopiston toimintaan yleisesti 30.6.2022 mennessä tehdyt lahjoitukset oikeuttavat valtion vastinrahaan, joka kasvattaa merkittävästi lahjoitusten vaikuttavuutta. 

+

Lahjoituksilla rakennetaan parempaa tulevaisuutta

Kahdeksan tiedekuntamme tutkimusyksiköt muodostavat tiedeyhteisön, jolla on ainutlaatuisia monitieteellisiä vahvuuksia. Kompakti tiede- ja teknologiayliopiston yhdistelmä tarjoaa erinomaisen pohjan vaikuttavalle tutkimukselle. Monet maailmaa muuttaneet innovaatiot ovat syntyneet tutkijoidemme työn tuloksena.

Useat tutkimusryhmät Oulun yliopiston eri tieteenaloilla tekevät tutkimusta koronavirukseen liittyen ja tutkijamme ovat tehneet koronatilanteessa myös uusia tutkimusavauksia.  Lahjoittamalla voit tukea tutkijoitamme koronakriisin selättämisessä tutkitun tiedon avulla.

Testamenttilahjoitus tuleville sukupolville

Testamentilla annat jälkipolville ohjeen siitä, miten haluat omaisuuttasi käytettävän. Muistamalla yliopistoa testamentissasi voit jättää pysyvän ja merkittävän jäljen tieteen ja tulevien sukupolvien hyväksi. Vastaanottaessaan testamenttilahjoituksen yliopisto sitoutuu noudattamaan lahjoittajan testamentissa määrittelemää tahtoa.  Testamenttilahjoitukset ovat merkittävä tuki pitkäjänteiselle tutkimukselle. Lahjoitusvaroilla yliopisto voi myös tukea nousevia tutkimusaloja, nuoria tutkijoita ja uusia lupaavia avauksia.

Monta syytä lahjoittaa

Syitä lahjoittaa on yhtä monta kuin on lahjoittajaa. Joku on saattanut osallistua yliopiston varainhankintakampanjaan, toinen puolestaan tehdä lahjoituksen juhlistaakseen vuosikurssinsa kanssa tapaamistaan tai oman merkkipäivänsä yhteydessä.  Täältä voit lukea muutamia tarinoita lahjoittajistamme sekä saat tietoa eri tavoista lahjoittaa.  
 

Toimin itse lahjoittajana siksi, että mielestäni on tärkeää, että Suomi ja suomalainen korkeakoulutus, erityisesti tutkimus, pysyy jatkossakin maailmankartalla.”
Lahjoittajan kommentti

Sinua voisi kiinnostaa myös