Opiskelun tuki ja yhteystiedot opiskelijalle

Oulun yliopisto tarjoaa opiskelijoille opiskelun tueksi monenlaisia palveluja. Ohjausta ja neuvontaa tarjotaan opiskelijoille opintopolun eri vaiheissa opintojen suunnitteluun ja HOPSin muokkaukseen, ajanhallintaan, opintojen etenemiseen, harjoitteluun, opinnäytetyön tekemiseen ja työelämään siirtymiseen liittyen.

Ohjausta ja tukea opiskeluun

Omaopettaja on ensisijainen ohjaajasi Oulun yliopistossa. Omaopettaja auttaa sinua suunnittelemaan opintojasi ja laatimaan HOPSin. Voit olla omaopettajan kanssa yhteydessä missä opintojen vaiheessa tahansa, kun tarvitset apua opintojesi suunnittelussa.

Pienryhmäohjaajaasi tutustut heti opintojen alussa. Hän perehdyttää sinut yliopisto-opiskelun käytäntöön sekä tutustuttaa sinut muihin opiskelijoihin. Pienryhmäohjaajasi ottaa sinuun yhteyttä ensimmäisen lukuvuoden alussa. Saat tarvittaessa hänen yhteystietonsa lähipalveluista.

Koulutuksen lähipalveluihin voit olla yhteydessä, kun kaipaat tietoa oman tutkinto-ohjelmaasi tai koulutusohjelmaasi liittyvistä kysymyksistä.

Opintopsykologit ja opiskelu-ja uraohjaajat tarjoavat ohjausta esimerkiksi opiskelutaitoihin, ajankäyttöön, jaksamiseen ja stressiin, jännittämiseen, yksilöllisiin opintojärjestelyihin tai oman uran sekä opintopolun pohdintaan liittyvissä asioissa.

Career Centressä autetaan sinua työnhakuun liittyvissä asioissa.

Yliopiston ICT-palvelut  kehittävät ja tarjoavat nykyaikaisia ja monipuolisia IT-palveluja. Täältä näet, mitä palveluja ICT-palvelut tarjoaa sinulle opiskelusi tueksi.