Kirjasto

Oulun yliopiston kirjasto tarjoaa Oulun yliopiston ja Oulun ammattikorkeakoulun tutkimuksen, opetuksen ja opiskelun tarvitsemat kirjasto- ja tietopalvelut sekä tietoaineistot. Kirjasto palvelee myös muita tiedontarvitsijoita.

Tietoaineistot

Oulun yliopiston kirjasto tarjoaa asiakkaidensa käyttöön painettuja ja elektronisia tietoaineistoja Oulun yliopiston ja Oamkin tutkimus- ja opetusaloilta.  Tietoaineistot löytyvät Oula-Finna -tietokannan kautta. E-aineistot on hankittu erikseen yliopistolle ja ammattikorkeakoululle, ja ne ovat haettavissa Oulun yliopiston ja Oamkin omissa näkymissä. 

Asioi verkossa ja kirjastossa

Tietoa kirjastosta

Oulun yliopiston kirjasto tarjoaa Oulun yliopiston ja Oulun ammattikorkeakoulun tutkimuksen, opetuksen ja opiskelun tarvitsemat kirjasto- ja tietopalvelut. Kirjasto palvelee myös muita tiedontarvitsijoita erityisesti Pohjois-Suomessa.

Yliopiston julkaisut

Oulun yliopisto tutkii -tutkimustietojärjestelmä sisältää tietoja Oulun yliopiston henkilökunnan julkaisuista ja tutkimusaktiviteeteista. Yliopiston julkaisuarkisto Jultika on kaikille avoin arkisto, johon tallennetaan yliopiston avoimet opinnäytteet, väitöskirjat, yliopiston sarjajulkaisut sekä rinnakkaistallennetut julkaisut.