Lue, varaa, uusi – Oula-Finna

Oula-Finna on Oulun yliopiston kirjaston asiakaskäyttöliittymä, josta voit hakea aineistoa sekä tarkistaa sen sijainnin ja saatavuuden, uusia lainasi ja tehdä varauksia.

Erilliset Oula-Finnat yliopistolle ja Oamkille

Oulun yliopistolle ja Oulun ammattikorkeakoululle (Oamk) on erilliset Oula-Finna-näkymät. Muut asiakkaat voivat käyttää kumpaa vaan näkymää.

• Oula-Finnan Yliopisto-näkymästä löydät kirjaston painettujen aineistojen lisäksi Oulun yliopiston käyttöön hankitut e-aineistokokoelmat.
  • Oula-Finnan Oamk-näkymästä puolestaan löydät kirjaston painettujen aineistojen lisäksi Oamkin käyttöön hankitut e-aineistokokoelmat.

Molemmista näkymistä löydät kirjaston painetut aineistot, Kuopion Varastokirjaston kokoelmat sekä Arton kotimaisten artikkelien viitetiedot.

Kirjautumisohjeet ja kirjastokortin liittäminen tiliin

Oulun yliopiston ja Oamkin opiskelijoille ja henkilökunnalle suosittelemme kirjautumista Oula-Finnaan korkeakoulun sähköpostitunnuksilla (Haka-login).
Kirjautumisohjeet Oulun yliopistoKirjautumisohjeet Oamk

Muille asiakkaillemme suosittelemme Finna-tilin luomista. Kirjastokortti liitetään tiliin sähköpostiosoitteen perusteella. Huom! Käytettävä sähköpostiosoite täytyy olla sama kuin kirjaston asiakastiedoissa.