Koulutus

Kajaanin yliopistokeskuksessa on mahdollista kouluttautua Jyväskylän yliopiston liikuntatieteellisen tiedekunnan Vuokatin yksikössä sekä aikuis- ja täydennyskoulutuspalvelut AIKOPAn tarjoamissa koulutuksissa.
Opiskelijoita luokassa

Liikuntateknologia

Liikuntateknologian yksikkö on erikoistunut monitieteelliseen ja soveltavaan liikuntabiologian tutkimukseen sekä liikuntateknologian maisteri- ja tohtorikoulutukseen. Liikuntateknologian yksikkö, joka sijaitsee Vuokatissa, on osa Jyväskylän yliopiston liikuntatieteellistä tiedekuntaa.

AIKOPA

AIKOPA on monialainen asiantuntijoiden tiimi, joka palvelee yksittäisten ihmisten, yritysten ja organisaatioiden jatkuvaa oppimista.

Itä-Suomen yliopisto

Itä-Suomen yliopisto tarjoaa monipuolista koulutusta metsiin ja metsäbiotalouteen liittyvissä aiheissa. Itä-Suomen yliopiston Jatkuvan oppimisen keskuksen koulutustarjonta on kaikille avointa ja mahdollistaa opiskelun joustavasti myös työelämän ohessa.

Löydät alta lisätietoja lukuvuonna 2023/2024 järjestettävistä kursseista. Metsätieteiden osaamismerkki ja metsien monimuotoisuuden osaamismerkki -koulutukset ovat täysin maksuttomia.

Biojalostus (3352582), Laajuus 5 op - kevätlukukausi 2024

Itä-Suomen yliopisto, Metsätieteiden osasto

Itä-Suomen yliopisto, Jatkuvan oppimisen keskus