Kesäyliopiston kesäopinnot

Oulun yliopiston läsnäoleva perustutkinto-opiskelija voi opiskella Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopistossa tutkintoon sisällytettäviä opintoja.

Kesäyliopiston kesäopinnot

Oulun yliopiston läsnäoleva perustutkinto-opiskelija voi opiskella Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopistossa tutkintoon sisällytettäviä opintoja. Oulun yliopiston tutkintovaatimusten mukaiset kesäyliopiston Oulun toimipisteen kesällä 2023 järjestämät opintojaksot ovat Oulun yliopiston läsnäoleville perustutkinto-opiskelijoille maksuttomia mikäli opintojaksot ovat hyväksytty opiskelijan HOPSiin. Voit opiskella maksuttomasti vain suorittamattomia opintojaksoja. Et voi korottaa arvosanoja kesäyliopiston kursseilla maksuttomasti.

Päivitä oma HOPSisi hakemalla siihen ne kesäyliopiston järjestämät opintojaksot, jotka aiot opiskella kesän aikana ja hyväksytä HOPS omaopettajallasi. Jos HOPSin hyväksymisestä on erillinen tiedekuntakohtainen ohje, toimi sen mukaan. Katso tarkempi ohje Opiskelijan Pepistä.

Kesän tarjontaan voit tutustua alla olevasta linkistä. Jos opetus on maksutonta, siitä on erikseen maininta PPKYOn järjestämän opintokokonaisuuden tai opintojakson kohdalla.

Mikäli haluat suorittaa kesäyliopiston opintoja maksutta:

  • sinulla tulee olla voimassa oleva opinto-oikeus Oulun yliopistoon ja sinun tulee olla ilmoittautunut läsnä olevaksi, jotta suoritukset voidaan kirjata Peppiin.  Kts. ohjeet yliopistoon ilmoittautumisesta.
  • opinnot on hyväksytty HOPSiin.
  • Ilmoittautuessasi merkitse kesäyliopiston sähköiseen ilmoittautumislomakkeeseen oma tiedekuntasi ja tutkinto-ohjelmasi. Kursseille ilmoittautuminen on sitova.

Kesäyliopiston kurssit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Joillakin kursseilla on rajoitettu osallistujamäärä ja ilmoittautumisia otetaan vastaan kurssien täyttymiseen saakka.

Tutustu kesäyliopiston koulutustarjontaan