Health AI Forum

Health AI Foorumeissa käsitellään tekoälyä terveys- ja hyvinvointiteknologiaratkaisujen kehityksessä sekä datapohjaisia liiketoimintamalleja. Maaliskuun Health AI Foorumi järjestetään yhteistyössä Terveysteknologia ry.:n ja HYTKI-verkoston toimesta.

Tapahtuman tiedot

Aika

-

Paikka

BusinessAsema, Ahjo (Hallituskatu 36B) & online

Lisää tapahtuma kalenteriin

TERVETULOA HEALTH AI FOORUMIN TAPAAMISIIN!

Haluatko mukaan terveysalan avoimeen foorumiin keskustelemaan ja kehittämään data-analytiikan ja tekoälyteknologioiden mahdollisuuksia?

Tapaamisten sarja jatkuu vuonna 2023 tarjoten mahdollisuuden data-analytiikkaan ja tekoälyn hyödyntämiseen liittyvien kokemusten vaihtoon sekä uusien tutkimusavausten ideointiin. Keväällä 2023 siirrymme hybridi-malliin, mahdollistaen osallistumisen etänä eri puolilta Suomea tuleville toimijoille. Tapaamisten tavoitteena on tukea yrityksiä uusien kumppanuuksien rakentamisessa ja liiketoimintamahdollisuuksien tunnistamisessa terveys- ja hyvinvointisektorin dataan ja ratkaisuihin liittyen.

Health AI Foorumien teemat käsittelevät tekoälyä terveys- ja hyvinvointiteknologiaratkaisujen kehityksessä sekä datapohjaisia liiketoimintamalleja. Vuoden ensimmäinen Health AI Foorumi järjestetään yhteistyössä Terveysteknologia ry.:n ja HYTKI-verkoston toimesta.

Aika: 16.3.2023 klo 08:15-10:00

Paikka: BusinessAsema, Ahjo (Hallituskatu 36B), online

Ilmoittaudu mukaan: https://www.lyyti.in/Health_AI_Foorumi_maaliskuu_2023_3720

Tapahtuman pidämme hybriditilaisuutena.

Ohjelma

8.15 Aamukahvit tarjolla

8:30 – 8:50 Terveysteknologia ry:n terveiset – miltä näyttää tekoälyn hyödyntäminen terveysteknologiassa tänään, Sandra Liede

8:50 – 9:10 Yrityspuheenvuoro: Pia Kantola, toimitusjohtaja, Aisti Health

9:10 – 9:45 Data ja tekoäly hyvinvointi- ja terveysteknologiaratkaisuissa, case-esimerkit (TBC) ja keskustelua

9:45 Katsaus tuleviin tapahtumiin

10.00 Tilaisuuden päättyminen

Foorumi tarjoaa mahdollisuuden jakaa kokemuksia, oppia uutta ja visioida tulevaisuutta tekoälyteknologioiden ja -ratkaisujen kehittämisessä ja hyödyntämisessä. Se toimii erinomaisena kanavana solmia uusia suhteita ja yhteistyömahdollisuuksia hyvinvointi- ja terveysalalla. Osallistumalla foorumin toimintaan saatte yrityksenne äänen kuuluviin Oulu Innovaatioalliansin ja OuluHealth ekosysteemin TKI-yhteistyössä ja hankevalmisteluissa. Tapaamiset on tarkoitettu terveys- ja hyvinvointialan pk-yrityksille, sekä AI-teknologioita ja -ratkaisuja tuottaville yrityksille ja tutkijoille.

Foorumeiden sarjaa järjestetään Oulu Innovaatioallianssin yhteistyönä, osana OuluHealth ekosysteemin Dataratkaisut ennakoivassa terveydenhuollossa -kärkiohjelmaa sekä siihen kuuluvia Äly-TKI- ja HYTKI-hankkeita. Järjestelyistä vastaavat BusinessOulu ja Oulun yliopiston Centre for Health and Technology.

Yhteyshenkilö

Veera Virta

Coordinator

Centre for Health and Technology, Oulun yliopisto

veera.virta@oulu.fi

Viimeksi päivitetty: 9.3.2023