Oulu Mining Summit 2023

Oulu Mining School järjestää yhdessä sidosryhmien kanssa kansainvälisen kaivannaisalan konferenssin, jonka teemana on kaivostekniikka. Tapahtumalla pyritään luomaan yhteistyöalustaa kaivannaisalan yrityksille, yliopistoille ja tutkimusinstituuteille.
Oulu Mining Summit 2023 logo with a view of the Oulu city

Tapahtuman tiedot

Aika

-

Paikka

Online

Lisää tapahtuma kalenteriin

Ohjelmatiedot täällä

Monet globaaleista haasteista liittyvät kaivannaisalaan. Mineraaleja ja energiaa tarvitaan jatkuvasti enemmän, samaan aikaan hiilidioksidipäästöt lisääntyvät.

Vuositasolla kaivokset tuottavat enenevässä määrin eri raaka-aineita. Uhkana on mineraalivarantojen uusiutumiskyvyn heikentyminen ja varantojen loppuminen. Myös itse kaivostoiminnassa menee mineraaleja hukkaan. Toiminta kuluttaa eri muodoissa olevaa energiaa, energiatehokkuusasteen ollessa hyvin alhainen. Tulevaisuuden kaivostoiminnan suurimpia haasteita ovatkin malmihukan vähentäminen ja energiatehokkuuden lisääminen.

Oulu Mining School ja yhteistyötahot järjestävät kansainvälisen Oulu Mining Summit webinaarin 14-15.9.2023. Tapahtuman tavoitteena on rakentaa yhteistyöalustaa alalla toimiville yrityksille, yliopistoille ja tutkimusinstituuteille.

Kaksipäiväisen tilaisuuden aikana esiintyy reilut 20 alan kansainvälistä asiantuntijaa, huippututkijaa ja teollisuuden R&D johtajaa.

Konferenssi pidetään englanniksi ja se on kaikille avoin ja ilmainen.

Lämpimästi tervetuloa!

Viimeksi päivitetty: 16.11.2023