Webinaari: Tietoa EU-urista

Oletko miettinyt kansainvälistä uraa tai minkalaisia uramahdollisuuksia EU tarjoaa? Haluatko kuulla, miten ja miksi EU-uralle kannattaa hakeutua?

Tapahtuman tiedot

Aika

-

Paikka

Zoom

Lisää tapahtuma kalenteriin

Tervetuloa webinaariin kuulemaan EU:n uramahdollisuuksista ja EU-tehtäviin hakeutumisesta sekä ottamaan selvää siitä, millaista arki ja työskentely EU:ssa ovat.

EU-virkoihin valitaan henkilöt rekrytointikilpailujen kautta. Suomalaisia hakijoita kaivataan lisää ja vastavalmistuneenakin on hyvä mahdollisuus päästä virkamiesuralle. Perusedellytyksenä hakeutumiselle ovat EU-kansalaisuus, kahden EU:n virallisen kielen taito ja korkeakoulututkinto (vähintään kandidaatin tutkinto).

Ohjelma:

16.0016.05: Tervetuloa & pari sanaa tilaisuuden käytännöistä, suunnittelija Outi Suorsa, Itä-Suomen yliopisto

16.0516.45: Virkamieskilpailun uudistus sekä syyskuussa alkava haku, johtaja Minna Vuorio, Director of Office, EPSO (European Personnel Selection Office)

16.4517.15: EU-rekrytointien ja EU-urien edistäminen: Miten ja miksi Suomi edistää suomalaisten rekrytoitumista EU-toimielimiin? EU-erityisasiantuntija, EU-rekrytoinnit Tiina Ehrnrooth, valtioneuvoston kanslia, valtioneuvoston EU-sihteeristö, EU-asioiden osasto

17.1518.00: EU:n tarjoamat uravaihtoehdot sekä arki ja työskentely EU:ssa, viestintäpäällikkö Kati Laitinen ja hallintopäällikkö Mika Somppi, Euroopan komissio, Suomen-edustusto

Kaikki EU-urasta kiinnostuneet Oulun yliopiston opiskelijat ja väitöskirjatutkijat ovat lämpimästi tervetulleita tilaisuuteen!

Webinaarin järjestää Itä-Suomen yliopisto yhteistyössä Aarresaari-verkoston kanssa ja tilaisuus on avoin kaikille suomalaisissa yliopistoissa opiskeleville.

Ilmoittaudu webinaariin tällä lomakkeella (Itä-Suomen yliopiston Zoom-ilmoittautumislomake), jonka jälkeen saat Zoom-linkin sähköpostiisi. Ilmoittautumisaikaa on webinaarin alkuun asti.

Viimeksi päivitetty: 3.4.2023