Anne Keränen

Anne Keränen

Tutkijana ja ammattilaisena olen erikoistunut vastuulliseen johtamiseen ja kestävään liiketoimintaan. Tutkimusintressini liittyy siihen, miten johtajuus voi edistää vastuullista liiketoimintaa ja tukea kestäviä käytäntöjä. Kiinnostukseni kohteisiin kuuluvat vastuullinen johtaminen ja kestävä liiketoiminta: Mielestäni vastuullisuus liiketoiminnassa tarkoittaa paitsi tuloksellista liiketoiminnan myös liiketoiminnan positiivista vaikutusta työntekijöihin, yhteisöihin, asiakkaisiin ja yhteiskuntaan laajemmin.

Vuosien varrella olen kehittänyt osaamistani koulutusohjelmien suunnittelussa ja kehittämisessä sekä digitaalisten oppimisratkaisujen suunnittelussa erilaisille oppijoille. Minulla on 15 vuoden kokemus korkean teknologian yrityksistä, ja olen toiminut johtotehtävissä henkilöstöjohtajana ja esimiehenä. Tämä käytännön tausta on varustanut minut liiketoiminnan strategisella osaamisella ja käytännön johtamistaidoilla.

Osallistun aktiivisesti sekä kansallisiin että kansainvälisiin verkostoihin. Olen mukana kansallisissa verkostoissa, kuten henkilöstöjohtamisen Henry Ry:ssä, jossa bencmarking ja yhteistyö vahvistavat osaamistani johtamisen alueella. Olen myös edustaja ja alumni kansainvälisessä Globally Responsible Leadership Initiative (GRLI) -verkostossa, mikä vahvistaa vastuullisen johtamisen osaamistani maailmanlaajuisesti. Tiivistetysti, monipuolinen taustani yhdistää käytännön johtamiskokemuksen, tutkimusosaamisen ja kiinnostukseni vastuullisiin ja kestäviin käytäntöihin.

Yhteystiedot

Sähköposti

anne.keranen@oulu.fi

Puhelinnumero

+358451348445