Tohtorikoulutuspilotti

Oletko harkinnut tohtorin tutkinnon suorittamista? Palkkaamme Oulun yliopistoon 98 väitöskirjatutkijaa 14 eri ohjelmaan opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamassa tohtorikoulutuspilotissa.
Smiling young man in a research laboratory.

Tohtoriksi Oulun yliopistosta

Oulun yliopistossa tulee haettavaksi vuonna 2024 yhteensä 98 kolmevuotista väitöskirjatutkijan tehtävää 14 alakohtaisessa tohtorikoulutuspilotissa, jotka toteutetaan useamman yliopiston muodostamissa konsortioissa.

Tutustu tohtorikoulutuspilotteihin aloittain

Hakuajat

Suurin osa hakuilmoituksista avautuu haettavaksi maalis-huhtikuussa tai elokuussa 2024. Väitöskirjatutkijoiden tehtävissä aloitus tapahtuu elokuussa 2024 ja tammikuussa 2025.

Päivitämme alle tiedot avoimista hauista.

Avoimet haut juuri nyt

Doctoral Researchers in DocSoc360 ° pilot. Three-year positions (Haku auki 8.8.2024 asti)

PhD in 3 years: Doctoral Researcher in the area of Biomedical Photonics (Haku auki 25.8.2024 asti)

Väitöskirjatutkijana Oulun yliopistossa

Oulun yliopisto on yksi Suomen monitieteisimpiä ja suurimpia yliopistoja. Meillä pääset nauttimaan sekä tieteellisestä huippuosaamisesta että työ- ja yksityiselämän tasapainosta.

Lisätietoa tohtorikoulutuspilotista

Opetus- ja kulttuuriministeriö on osoittanut yliopistoille yhteensä 255 miljoonaa euroa tohtorikoulutuksen uusien käytänteiden pilotointiin vuosina 2024–2027. Rahoitus suunnataan väitöskirjatutkijoille, jotka otetaan yliopistoihin määräaikaisiin, kolmen vuoden työsuhteisiin suorittamaan tohtorin tutkintoa.

Pilottien toteutuksesta vastaavat yliopistojen suunnittelemat konsortiot. Laajassa yhteistyössä on mukana myös tutkimuslaitoksia ja yrityksiä. Pilotit on valittu Suomen Akatemian toteuttaman kansainvälisen arvioinnin perusteella.

Tohtorikoulutuksen pilotoinnin tavoitteena on kehittää tohtorikoulutusta, löytää sen toteutukseen joustavampia käytänteitä suomalaisten yliopistojen yhteistyönä sekä lisätä tohtoreiden työllistymistä laajasti yhteiskunnan eri sektoreille.

Sinua voisi kiinnnostaa myös