Töihin Ouluun

Oulun seudulla asuu yli 200 000 ihmistä, ja se onkin Pohjois-Skandinavian suurin kaupunkikeskus ja yksi nopeimmin kasvavista alueista Suomessa. Oulu on yhdistelmä kaunista pohjoista luontoa, monipuolista kulttuurielämää ja modernia teknologiaa. Oulu tunnetaan myös korkeasti koulutetuista ihmisistään ja ystävällisestä, rennosta ilmapiiristään.

Valovoimainen Oulu

Oulu

  • Asukkaiden keski-ikä 39,4 vuotta
  • Joka kolmannella asukkaalla on yliopistotutkinto
  • Yli 930 km pyöräilyteitä

Innovaatioiden kaupunki

Oulu arvostaa koulutusta, tutkimusta ja innovaatiota. Oulun seutu tunnetaan kansainvälisesti teknologiastaan, etenkin IT- ja hyvinvointitekniikasta. Oulun yliopiston perustaminen vuonna 1958 ja jatkuva ja johdonmukainen yhteistyö teollisuuden välillä on ollut tärkeässä roolissa alueen teknologisessa kasvussa.

Pohjoinen luonto

Oulun neljä vuodenaikaa ja luonnon läheisyys mahdollistavat monipuolisen ulkoilun ja liikunnan. Hiihto- ja lenkkeilyreitit eivät ole koskaan kaukana, ja polkupyöräverkosto on laaja kattaen yli 930 km pyöräteitä. Ei ihme, että pyörä on oululaisten suosikkikulkuneuvo – myös talvella!

Arki rullaa Oulussa

Asuminen Oulussa on muita kasvukeskuksia selkeästi edullisempaa ja eläminen muutenkin helppoa. Palvelut ovat lähellä ja etäisyydet kaupungin sisällä lyhyitä - olitpa tulossa tai menossa minne tahansa, pääset sinne aina alle 20 minuutissa! Täällä työn ja arjen yhteensovittaminen sujuu ja aikaa jää enemmän harrastuksille ja virkistäytymiselle.