Luonnontuotealan tutkimusseminaari 2019

Date:
5.11.2019 (Koko päivä)
Paikka:
Kongressi- ja kulttuurikeskus Kaukametsä, Kouta-Sali.

Luonnontuotealan tutkimusseminaari 2019

Laadukkailla tuotteilla uusia avauksia

Oulun yliopiston Kajaanin yliopistokeskus järjestää yhteistyökumppaneineen valtakunnallisen luonnontuotealan tutkimusseminaarin Kajaanissa 5.11.2019. Paikkana on Kongressi- ja kulttuurikeskus Kaukametsä, Kouta-Sali. Seminaari on avoin kaikille alaan liittyvää tutkimusta tekeville tai siitä kiinnostuneille. Tapahtuman ohjelma tarkentuu alkusyksystä.

Tutkimusseminaarin pääteemoina ovat luonnontuotteiden

• analytiikka ja prosessointi
  • arvoaineet ja terveysvaikutukset, erityisesti puolukan terveyshyödyt
  • raaka-ainetuotanto ja teknologia.

Abstrakteja otetaan vastaan 30.8.2019 saakka. Ilmoitamme seminaariohjelmaan hyväksytyistä esityksistä 13.9.2019 mennessä. Esitelmä- ja posteriehdotukset lähetetään sähköpostitse osoitteella kyk-viestinta@oulu.fi. Tarkemmat ohjeet abstraktien muotoilusta ja lähettämisestä löytyvät tästä liitteestä.

Tervetuloa Luonnontuotealan tutkimusseminaariin Kajaaniin 5.11.2019! Tätä kutsua saa vapaasti jakaa aiheesta kiinnostuneille.

Lisätietoja seminaarista päivittyy alla olevilla sivuille, joiden kautta myös syksyllä avautuva rekisteröityminen seminaariin:

Viimeksi päivitetty: 20.6.2019