Lähiopetus

Kieli- ja viestintäkoulutuksen kursseilla on lähiopetusta lähes kaikilla kursseilla. Opetus on ns. pienryhmäopetusta, ei luentotyyppistä opetusta ja läsnäolovaatimus on yleensä

80-100 %. Weboodin kurssikuvauksesta näkee aina mitkä ovat kurssin tavoitteet ja työtavat. Yksi opintopiste tarkoittaa opiskelijalle 27 tuntia työtä, joista lähiopetusta n. 13 tuntia.

Kieltä oppii puhumalla toisten kanssa, käyttämällä sitä aktiivisesti. Kielten opiskelu on taito-, ei tietolaji. Opettaja on tukenasi. Eteneminen aloittelevalta taitotasolta itsenäisen tai jopa taitavan kielenkäyttäjän tasolle edellyttää runsaasti työtä ja vuorovaikutusta kielen puhujien kanssa.

Kursseilla opettelet taitoja opiskelua ja työelämää varten. Saat akateemisia ja käytännön taitoja esiintymiseen ja kirjalliseen viestintään.  Lähiopetuksessa keskitytään puhumiseen ja tuetaan kommunikaatiotaitoja, sekä pidetään esitelmiä.  Suullisessa viestinnässä tärkeintä on, että viestisi menee perille ja että kommunikoit sujuvasti, silloin taitosi kehittyy paremmaksi koko ajan. On myös hyvä muistaa, että tunneille tullaan ajoissa, näin kunnioitat toisten työtä ja aikatauluja.  Ota siis rennosti ja avaa sanainen arkkusi, millä kielellä haluatkin!