Hyvää karjalle

ETUSIVU     HANKETIEDOT     TIEDOTUS     EIP-AGRI     YHTEYSTIEDOT

Hyvää karjalle - laatua säilörehuun sensoriseurannalla ja navetan mikrobit kuriin luonnonpeptideillä

 

Hankkeen innovaatioryhmä:


 

Hankkeen osa-alueet:

1) Antimikrobialliset peptidit maataloudessa

Tavoitteena hyödyntää variksenmarjan bakteereista löydettyjä peptidejä antimikrobiallisina yhdisteinä maataloudessa

  • Utaretulehduksen ennaltaehkäisy: vedinkastoaineen prototuote
  • Muut sovelluskohteet

 

2) Säilörehun laatuseuranta auma- ja siilovarastoinnin aikana

Tavoitteena kehittää siilo- ja aumarehun lämpötilajakauman 3D-malli sekä uudenlainen sensorisauva lämpötilan seurantaan

 

 

 

3) Kansainvälinen yhteistyö ja pilotointi

Tavoitteena levittää tietoa hankkeen tuloksista, etsiä yhteistyökumppaneita ja luoda kansainvälinen paalitietokanta

 

Viimeksi päivitetty: 19.3.2020