ETUSIVU HANKETIEDOT TIEDOTUS EIP-AGRI YHTEYSTIEDOT
Hyvää karjalle - laatua säilörehuun sensoriseurannalla ja navetan mikrobit kuriin luonnonpeptideillä
Hankkeen innovaatioryhmä:
Hankkeen osa-alueet:
1) Antimikrobialliset peptidit maataloudessa
Tavoitteena hyödyntää variksenmarjan bakteereista löydettyjä peptidejä antimikrobiallisina yhdisteinä maataloudessa
- Utaretulehduksen ennaltaehkäisy: vedinkastoaineen prototuote
- Muut sovelluskohteet
2) Säilörehun laatuseuranta auma- ja siilovarastoinnin aikana
Tavoitteena kehittää siilo- ja aumarehun lämpötilajakauman 3D-malli sekä uudenlainen sensorisauva lämpötilan seurantaan
3) Kansainvälinen yhteistyö ja pilotointi
Tavoitteena levittää tietoa hankkeen tuloksista, etsiä yhteistyökumppaneita ja luoda kansainvälinen paalitietokanta
Viimeksi päivitetty: 19.3.2020