Yliopistopastori

Yliopistopastori tarjoaa opiskelijoille ja henkilökunnalle keskusteluapua, kun tarvitset kahdenkeskistä, luottamuksellista kuulijaa ja tukea esimerkiksi ihmissuhdeongelmissa

Yliopistopastori palvelee opiskelijoita ja henkilökuntaa. Hän tarjoaa keskusteluapua, kun tarvitset kahdenkeskistä, luottamuksellista kuulijaa ja tukea esimerkiksi ihmissuhdeongelmissa. Pappia sitoo vaitiolovelvollisuuden lisäksi rippisalaisuus. Hänen erityisalaansa ovat elämänkatsomukseen, uskontoihin ja maailmankatsomuksiin liittyvät kysymykset.

Yliopistopastori järjestää yliopiston ekumeeniset avajaisjumalanpalvelukset, joulu- ja pääsiäishartaudet sekä promootiojumalanpalvelukset. Yliopistopastori toimii mahdollisessa kriisitilanteessa henkisen huollon apuna.

Häntä voi pyytää kirkollisiin toimituksiin: kaste, avioliittoon vihkiminen, hautajaiset ym. Yliopistopastori koordinoi kirkollisten opiskelijajärjestöjen yhteistä toimintaa.

Palvelut ovat ilmaisia ja ne tarjoaa Oulun ev.lut. seurakunnat, mistä saat lisätietoa.

Yhteystiedot:
- yliopistopastori, teol.tri Ari Savuoja, Oulun ev.lut. seurakunnat
- työhuone Oulun yliopistossa KK260
- yhteystiedot: puhelin: 040 524 5919, sähköposti: yliopistopastori@oulu.fi, some: Facebook, WhatsApp, Twitter, LinkedIn

Viimeksi päivitetty: 3.10.2019