Yliopistopastori

Yliopistopastori tarjoaa opiskelijoille ja henkilökunnalle keskusteluapua, kun tarvitset kahdenkeskistä, luottamuksellista kuulijaa ja tukea esimerkiksi ihmissuhdeongelmissa.

Yliopistopastori

Yliopistopastori ja muut kirkon työntekijät palvelevat opiskelijoita ja henkilökuntaa. He tarjoavat keskusteluapua, kun tarvitset kahdenkeskistä, luottamuksellista kuulijaa ja tukea esimerkiksi ihmissuhdeongelmissa. Pappia sitoo vaitiolovelvollisuuden lisäksi rippisalaisuus. Heidän erityisalaansa ovat elämänkatsomukseen, uskontoihin ja maailmankatsomuksiin liittyvät kysymykset. Ihmissuhteisiin ja kuolemaan liittyvät keskustelut ovat heille tuttuja.

Yliopistopastori järjestää yliopiston ekumeeniset avajaisjumalanpalvelukset, joulu- ja pääsiäishartaudet sekä promootiojumalanpalvelukset. Kirkon työntekijät toimivat mahdollisessa kriisitilanteessa henkisen huollon apuna.

Pappeja voi pyytää kirkollisiin toimituksiin: kaste, avioliittoon vihkiminen, hautajaiset ym. Yliopistopastori koordinoi kirkollisten opiskelijajärjestöjen yhteistä toimintaa.

Palvelut ovat ilmaisia ja ne tarjoaa sinulle Oulun ev.lut. seurakunnat, josta saat lisätietoa.

Yhteystiedot: vastaanotto Linnanmaalla huoneessa KK241 (Virransillan päädyn toinen kerros), muualla sovittaessa, ota yhteyttä sähköpostilla, puhelimitse tai somessa:

  • yliopistopastori, teol. toht. Ari Savuoja, puh. 040 524 5919, yliopistopastori@oulu.fi
  • oppilaitospastori Katariina Pitkänen, puh. 050 386 8677 (Oamkin Linnanmaan kampus)
  • oppilaitostyön ja kansainvälisen työn diakoni Kaija Siniluoto, puh. 040 574 7132
  • oppilaitospastori Jenni Siljander, puh. 044 316 1450 (sote-alat Oamkissa ym.)

Sähköpostiosoite on muotoa: etunimi.sukunimi@evl.fi