Kirjaamo ja arkisto

Kirjaamo vastaanottaa yliopistolle tulevat asiakirjat. Kirjaamo myös ohjaa ja neuvoo asiakirjojen käsittelyyn ja kulkuun liittyvissä asioissa.

Arkisto hoitaa arkistolakiin liittyvät yliopiston velvoitteet ja tarjoaa yliopiston asiakirjoihin liittyvää tietopalvelua.

Keskusarkistossa olevia asiakirjoja haetaan yliopiston henkilökunnalle ja tutkijoille lisäksi myös yliopiston ulkopuolisille tiedontarvitsijoille. Asiakirjoista on mahdollista saada kopioita. Tiedontarvitsijoita avustetaan myös yliopiston muissa arkistoissa olevien asiakirjojen paikantamisessa.

Viranomaistoiminnassa käytettävät asiakirjat ja niiden tiedot ovat julkisia, elleivät ne lain mukaan ole salassa pidettäviä. Asiakirjan löydyttyä yliopiston henkilöstöön kuuluva tutkii, voidaanko se antaa vai onko se pidettävä salassa.

Yhteystiedot

Postiosoite

Oulun yliopisto

KIRJAAMO/ARKISTO

PL 8000

90014 OULUN YLIOPISTOKäyntiosoite

Pentti Kaiteran katu 1

portaikko P1, 2. kerros

Linnanmaa

90570 OuluPuh. 0294 484 108

Faksi 08 344 064Sähköposti

kirjaamo (at) oulu.fi

oulun.yliopisto (at) oulu.fiAukioloajat

Asiakirjapalvelut eli yliopiston kirjaamo ja arkisto palvelevat pääsääntöisesti sähköisesti osoitteissa kirjaamo (at) oulu.fi ja oulun.yliopisto (at) oulu.fi.

Tiedusteluja ja mm. asiakirjatilauksia voi tehdä myös puhelimitse.Jos asiasi edellyttää vierailua kirjaamoon tai keskusarkiston tiloihin, sovi käyntiaika sähköpostitse tai puhelimitse etukäteen.

Asiakirjojen toimittaminen kirjaamoon

Sinua voisi kiinnostaa myös