Jatkavat opiskelijat | lukuvuosi-ilmoittautuminen

Jatkavien opiskelijoiden iImoittautumisaika lukuvuodelle 2024–2025 on auki 1.5–13.9.2024.

Sähköinen OILI-ilmoittautuminen

Jatkavien opiskelijoiden tulee tehdä lukuvuosi-ilmoittautuminen OILI-järjestelmällä ilmoittautumisaikana 1.5.–13.9.2024.

Kevätlukukauden ilmoittautumisaika on 1.12.2024-31.1.2025. Tänä aikana voit tarvittaessa myös muuttaa aiemmin kevätlukukaudelle tekemäsi poissaoloilmoittautumisen läsnäoloksi OILI-palvelussa.

  • Ilmoittautuessasi läsnäolevaksi perustutkinto-opiskelijana sinun on maksettava ylioppilaskunnan jäsenmaksu.
  • OYY:n jäsenmaksua ei makseta jokaisesta opiskeluoikeudesta erikseen. Vaikka sinulla olisi useampi opiskeluoikeus Oulun yliopistossa, OYY:n maksu suoritetaan vain kerran.
  • Huom! Mikäli ilmoittautuessasi huomaat OILIssa virheitä yhteystiedoissasi, niin tarkista ja tarvittaessa korjaa yhteystiedot Pepissä omissa henkilötiedoissa. OILIin yhteystietoja ei tarvitse erikseen päivittää.
  • Lukukausimaksuvelvolliset jatkavat opiskelijat ilmoittautuvat aina lähipalveluissa, ei OILIssa.

Ilmoittautuminen koulutuksen lähipalveluissa

Voit ilmoittautua henkilökohtaisesti myös Koulutuksen lähipalveluissa ilmoittautumisaikana. Ennen ilmoittautumista sinun tulee maksaa ylioppilaskunnan jäsenmaksu.
Ilmoittautumisen koulutuksen lähipalveluissa voi hoitaa joko:

  1. Lähettämällä sähköpostiviestin koulutuksen lähipalveluihin. Kirjoita viestiin kaikki nimesi ja syntymäaikasi ja laita liitteeksi kuitti maksetusta ylioppilaskunnan jäsenmaksusta. Mainitsethan sähköpostiviestissä mihin opiskeluoikeuksiin olet ilmoittautumassa.
  2. Käymällä koulutuksen lähipalvelupisteessä ja näyttämällä kuitti maksetusta ylioppilaskunnan jäsenmaksusta. Ota mukaan opiskelijakortti tai henkilötodistus. Tarkista aukioloajat Koulutuksen lähipalveluista.

Opiskelijat, jotka ovat saaneet opiskelupaikan viime vuonna, mutta aloittavat opintonsa vasta nyt, ilmoittautuvat ottamalla yhteyttä koulutuksen lähipalveluihin ilmoittautumisaikana.

Myöhästyitkö ilmoittautumisajasta?

Jos et ilmoittaudu joko läsnäolevaksi tai poissaolevaksi ilmoittautumisaikana, menetät opiskeluoikeutesi.

Opiskelija, jolla on sekä perus- että jatkotutkinto-opiskeluoikeus

Jos opiskelijalla on sekä perus- että jatkotutkinto-oikeus hän ei voi ilmoittautua vain jatko-opiskelijaksi, vaan ilmoittautuminen koskee kaikkia opiskeluoikeuksia. Mikäli opiskelija haluaa olla vain jatko-opiskelija, tulee hänen luopua perustutkinto-opiskeluoikeudesta. Luopuminen tehdään Eforms järjestelmässä opiskeluoikeuden luopumislomakkeella. Mikäli opiskelija haluaa jatkotutkinto-oikeuden ohella säilyttää perustutkinto-oikeuden, tulee tällöin läsnäolevaksi ilmoittautumisen yhteydessä maksaa myös ylioppilaskunnan jäsenmaksu perustutkinto-oikeuden osalta.

Opiskelijakortti

Lue opiskelijakortista lisää ylioppilaskunnan sivuilta.