Jatkavat opiskelijat | lukuvuosi-ilmoittautuminen

Jatkavien opiskelijoiden iIlmoittautumisaika lukuvuodelle 2021–22 alkaa 3.5.2021 ja päättyy 14.9.2021.

Kevätlukukaudelle 2022 ilmoittaumisaika tarkentuu myöhemmin.

Sähköinen ilmoittautuminen

Jatkavien opiskelijoiden tulee tehdä lukuvuosi-ilmoittautumisen OILI-järjestelmällä ilmoittautumisaikana 3.5.-14.9.2021.

  • Linkki OILI-ilmoittautumiseen löytyy myös WebOodista.
  • Ilmoittautuessasi läsnäolevaksi perustutkinto-opiskelijana sinun on maksettava ylioppilaskunnan jäsenmaksu.
  • Huom! Mikäli ilmoittautuessasi huomaat OILIssa virheitä yhteystiedoissasi, niin tarkista ja tarvittaessa korjaa yhteystiedot WebOodissa. OILIin yhteystietoja ei tarvitse erikseen päivittää.

Ilmoittautuminen koulutuksen lähipalveluissa

Voit ilmoittautua myös Koulutuksen lähipalveluissa ilmoittautumisaika 3.5.-14.9.2021. Ennen ilmoittautumista sinun tulee maksaa ylioppilaskunnan jäsenmaksu
Ilmoittautumisen koulutuksen lähipalveluissa voi hoitaa joko:

  1. Lähettämällä sähköpostiviestin koulutuksen lähipalveluihin. Kirjoita viestiin kaikki nimesi ja syntymäaikasi ja laita liitteeksi kuitti maksetusta ylioppilaskunnan jäsenmaksusta tai
  2. Käymällä koulutuksen lähipalvelupisteessä ja näyttämällä kuitti maksetusta ylioppilaskunnan jäsenmaksusta. Ota mukaan opiskelijakortti tai henkilötodistus. Tarkista aukioloajat Koulutuksen lähipalveluista.

Opiskelijat, jotka ovat saaneet opiskelupaikan viime vuonna, mutta aloittavat opintonsa vasta nyt, ilmoittautuvat ottamalla yhteyttä koulutuksen lähipalveluihin ilmoittautumisaikana.

Myöhästyitkö ilmoittautumisajasta?

Opiskelija, jolla on sekä perus- että jatkotutkinto-opiskeluoikeus

Jos opiskelijalla on sekä perus- että jatkotutkinto-oikeus hän ei voi ilmoittautua vain jatko-opiskelijaksi, vaan ilmoittautuminen koskee kaikkia opiskeluoikeuksia. Mikäli opiskelija haluaa olla vain jatko-opiskelija, tulee hänen luopua perustutkinto-opiskeluoikeudesta. Luopuminen tehdään OSAT-järjestelmässä.  Mikäli hän haluaa jatkotutkinto-oikeuden ohella säilyttää perustutkinto-oikeuden, tulee hänen läsnäolevaksi ilmoittautuessaan maksaa myös ylioppilaskunnan jäsenmaksu perustutkinto-oikeuden osalta. 

Opiskelijakortti

Lue opiskelijakortista lisää ylioppilaskunnan sivuilta.