Opiskelutilat

Oulun yliopisto tarjoaa opiskelijoille opetustilojen lisäksi monipuolisia tiloja ja laitteita erilaisiin itsenäisen opiskelun tarpeisiin kuten hiljaiseen työskentelyyn, ryhmässä opiskeluun tai työasemalla työskentelyyn.

Yleistä

Itsenäisen opiskelun tiloja löytyy esimerkiksi kirjastoista, mikroluokista, molempien kampusten Telluksista sekä myös Linnanmaan kampukselta väylän varrelle sijoitetuista oleskelutiloista. Lisäksi osa opetustiloista on vapaasti opiskelijoiden käytössä opetuksen ulkopuolella. Edellä mainittujen lisäksi voit varata tiloja ryhmätyöskentelyyn Foodoo Gardenista ja PSOAS Loungesta Linnanmaan kampuksella.

Suurimman osan opiskelutiloista voit varata käyttöösi Cella-tilanvaraussovelluksella ja/tai O365-palvelun Outlookin kalenterin kautta.

24/7-kulkukortti mahdollistaa opiskelijoille kaikkien käytössä olevin tilojen vapaan, mutta hallitun ja turvallisen käytön.

Kirjaston tilat

Oulun yliopiston kirjastoissa voit opiskella ja oleilla, tehdä ryhmätöitä ja lukea.

Tietokonetilat

Tellus Linnanmaa ja Kontinkangas

Opiskelijat voivat varata Telluksen tiloja opiskelukäyttöön. Lisäksi Telluksessa voi järjestää esim. tapahtumia, näyttelyitä ja esityksiä. Telluksen palvelupiste auttaa tilavarauksissa ja on tukena tapahtumajärjestämisessä. Katso tilaesittelyt ja lisätiedot Telluksen sivulta:

Opetustilat

Osa opetustiloista on vapaasti opiskelijoiden käytössä opetuksen ulkopuolella. Vapaasti opetusaikojen ulkopuolella käytössä olevat opiskelutilat, jotka ovat avoinna klo 7:30-20:00:
L2, L5, L6, L7, L8, L9, IT105, IT106

Muut opetusaikojen ulkopuolella opiskeluun käytettävissä olevat tilat:
PR101, PR102, PR104, SÄ102, SÄ105, SÄ110, LO101, LO108, LO125

Tiedekuntien opiskelutilat

Myös tiedekunnilla saattaa olla omia opiskelutiloja ja työasemia opiskelijoiden käyttöön. Näistä saat tarkempaa tietoa tutkinto-ohjelmastasi tai tiedekuntasi verkkosivuilta.